для многих c 21см(tm) клиренса "выезд в лес", о котором потом часто вспоминают, выглядит примерно так:
Інколи така рівненька дорога перетворюється через кілометр в суцільню калюжу рівня вище прадівських порогів. Але далі вже ж можна і не їхати - в лісі!
Якщо там прям міні-озеро вище прадівських порогів, то все вірно - інколи розумніше й не їхати, ага А надто якщо їдеш однією машиною без страховки. І справжніх тру-джипів це теж стосується між іншим, не лише паркетів
Ось десь таке мені зустрілося між Дзвінковим і Липовим Скитком.
для многих c 21см(tm) клиренса "выезд в лес", о котором потом часто вспоминают, выглядит примерно так:
Інколи така рівненька дорога перетворюється через кілометр в суцільню калюжу рівня вище прадівських порогів. Але далі вже ж можна і не їхати - в лісі!
Якщо там прям міні-озеро вище прадівських порогів, то все вірно - інколи розумніше й не їхати, ага А надто якщо їдеш однією машиною без страховки. І справжніх тру-джипів це теж стосується між іншим, не лише паркетів
Але машина для полювання, їде колона 4-6 машин, першим єгерь, який знає кожен клаптик калюжі з точністю до сантиметра, плюс в нього нива, яку в принципі не жаль, так як ціла коштує як велике то паркетника, тим більше він знає що окупиться, там в глибокому лісі наприклад за пару кіз по 4 к візьме, а як повезе то олень за 10к, і на полюванні рідко власники сильно жаліють свої машини, їдуть всі то й вони їдуть, виштовхати-витягнути є кому. Та на практиці помічав що в більшості випадків паркетника з хорошим кліренсом із муфтою вистачає якщо їздити із розумом, а від водія залежить більше ніж від якості повного приводу. Та ще раз якщо по суті теми, тоуарег не підходить тому що автор хоче гбо. П.с. із машин такого сегменту на яких приходилось їздити на полюванні більше всього подобається прадо, і в болоті може і по трасі комфортний і мотори з гбо дружать. Хайлендер норм як альтернатива, і пофіг на ту муфту.
проехал?
В пошуках грибів чого не зробиш.
Ради справедливості - там все ж періодично острівці зустрічалися і в тих місцях з колії вилізти можна було.
І що б ви робили якби десь за парусот метрів сіли б на брюхо? Мене навіть, пригадую, колись на Волині коли на підготовленому УАЗі катали, то подібні місця прошарений водій виходив роззувався закочував штані ледь не по промежину і босоніж йшов на розвідку. Бо ти можеш бути на мегапідготовленому ліфтованому жипі, але сісти на брюхо і приїхали. п.с. Це я про ситуацію коли ти на одному автомобілі, без підстраховки
Ganni 26.01.2021 19:43 пишет: І що б ви робили якби десь за парусот метрів сіли б на брюхо?
Як що? Те що і всі - йшов би за трактором. Ну, насправді, я повз тихесенько-тихесенько, готовий в любий підозрілий момент ганебно втекти задкуючи.
Гггг ну зі свого досвіду вам просто пощастило - є такі грунти, що дуже плавно і непомітно тебе завлєкають в свої нетрі де ніяких вже ганебних втікти задкуючи не вийде - лише трактор чи друге авто для підстраховки (яке до речі в такій місцевості теж може заритись при спробі смикнути)))
Ganni 26.01.2021 19:43 пишет: І що б ви робили якби десь за парусот метрів сіли б на брюхо?
Як що? Те що і всі - йшов би за трактором. Ну, насправді, я повз тихесенько-тихесенько, готовий в любий підозрілий момент ганебно втекти задкуючи.
Гггг ну зі свого досвіду вам просто пощастило - є такі грунти, що дуже плавно і непомітно тебе завлєкають в свої нетрі де ніяких вже ганебних втікти задкуючи не вийде - лише трактор чи друге авто для підстраховки (яке до речі в такій місцевості теж може заритись при спробі смикнути)))
особенно, когда вдоль прилива катаешься, а потом вах и приплыли
Хотите верьте - хотите нет ,по похожим "магистралям" года 3 назад катался на форестере ))Тут как говорится главное не сцать оторвал защиту ,кусок бампера и погнул крыло но везде проезжал,главное не сесть на пузо....
Хотите верьте - хотите нет ,по похожим "магистралям" года 3 назад катался на форестере ))Тут как говорится главное не сцать оторвал защиту ,кусок бампера и погнул крыло но везде проезжал,главное не сесть на пузо....
можно и ауди полноприводную седан))) Злая резина и чтобы клиренса хватило тут вопрос скорей стоимости заезда. Но за отвагу респект
можно и ауди полноприводную седан))) Злая резина и чтобы клиренса хватило тут вопрос скорей стоимости заезда. Но за отвагу респект
1000% надо быть готовым ко всему перед тем как в принципе с асфвльта сьезжать . Я вот что хочу сказать про свой аут - везде пока хватало его с головой ,в болото - пахоту после дождя не лез понимая чем это может закончится. Проблема конкретно аута то что длинная база и вынос бампера переднего (страдает чаще всего). В принципе из всех рекомендаций убедился окончательно что - хочется чегото большего то однозначно должна быть рама!!