autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Инфракрасный обогреватель. Подскажите? (2/2)

Ign | Супер писатель! *
Re: Инфракрасный обогреватель. Подскажите?
[Re: catkoua] 13 февраля 2021 в 23:50
catkoua 13.02.2021 07:37 пишет:

Але одного разу я поставив вентилятор (без нагріву) щоб він збоку обдував інфрачервоний і вийшов шикарний профіт.

Идея
І така ідея реалізована виробниками. Гуглим термоплаза
catkoua | Достоевский **
[Re: Ign] 14 февраля 2021 в 09:29
Ign 13.02.2021 23:50 пишет:

Але одного разу я поставив вентилятор (без нагріву) щоб він збоку обдував інфрачервоний і вийшов шикарний профіт.

Идея
І така ідея реалізована виробниками. Гуглим термоплаза

Я в результаті купив на дачу собі приблуду турецьку. Тумбочка на колесах з газовим балоном на 20 л - від нього 3 каталітичні керамічні пальники (без відкритого полумя, гріють як інфрачервоні від газу) - можна включати 1-2-3 штуки, є газова автоматика як в колонці. Над цим стоять дві по 1 квт електричні інфрачервоні спіралі-трубки, теж можна включати 1-2. І на самому верху вентилятор роторний. І це все як хочеш так комбінуєш. Приміщення 50 м.кв нагріває буквально за пів години. Балону вистарчає днів на 3 якщо без світла безперервно маслати на максимумі.
nickka | продавець овочів **
[Re: catkoua] 14 февраля 2021 в 10:03
catkoua 14.02.2021 09:29 пишет:

Я в результаті купив на дачу собі приблуду турецьку. Тумбочка на колесах з газовим балоном на 20 л - від нього 3 каталітичні керамічні пальники (без відкритого полумя, гріють як інфрачервоні від газу) - можна включати 1-2-3 штуки, є газова автоматика як в колонці. Над цим стоять дві по 1 квт електричні інфрачервоні спіралі-трубки, теж можна включати 1-2. І на самому верху вентилятор роторний. І це все як хочеш так комбінуєш. Приміщення 50 м.кв нагріває буквально за пів години. Балону вистарчає днів на 3 якщо без світла безперервно маслати на максимумі.

И вот где такая приблуда турецкая продается? Вот мне такая нужна.
Mr.Di | V.I.P ***
[Re: nickka] 14 февраля 2021 в 11:55
nickka 14.02.2021 10:03 пишет:

catkoua 14.02.2021 09:29 пишет:

В закрытом помещении опасна, это для улицы/альтанок/беседок
catkoua | Достоевский **
[Re: Mr.Di] 14 февраля 2021 в 21:29
Mr.Di 14.02.2021 11:55 пишет:

Та ладно. Чим вона небезпечна? Електричними закритими трубками як в уфо? І відкритого полум'я нема - там каталітичні пальники і газ не згорає а розкладається на них. Там навіть всякі ЦО не утворюються, димохід йому не треба, хіба що повітря сушить швидко. А балон то саме що газова плита з тими самими небезпеками. Але в приблуді автоматика як в газовій колонці - стоїть фітільок і термопластина. В разі погасання газ перекривається. Її коли розпалюєш (пєзо) то треба тримати натиснутою кнопку поки не нагріється щоб газ йшов.
Змінено catkoua (21:30 14/02/2021)
Нафаня | Достоевский **
[Re: catkoua] 14 февраля 2021 в 21:35

Інфрачервоний нагріває дуже швидко, але гріє тільки то на що світить і при виключенні все охолоджується теж дуже швидко.

Мне так и надо
Для обычного нагрева все есть, но пока нашреется весь дом надо обеспечить локальное тепло.

sk73 12.02.2021 07:58 пишет:

обычным диммером всё прекрасно регулируется
стоит копейки
тепло уфошка при этом излучает не раскаленной красной - а бардовой или даже почти черной спиралью (как нарегулируешь)

Спасибо, хорошая идея.
Mr.Di | V.I.P ***
[Re: catkoua] 15 февраля 2021 в 10:22
catkoua 14.02.2021 21:29 пишет:

Mr.Di 14.02.2021 11:55 пишет:

Та ладно. Чим вона небезпечна? Електричними закритими трубками як в уфо? І відкритого полум'я нема - там каталітичні пальники і газ не згорає а розкладається на них. Там навіть всякі ЦО не утворюються, димохід йому не треба, хіба що повітря сушить швидко. А балон то саме що газова плита з тими самими небезпеками. Але в приблуді автоматика як в газовій колонці - стоїть фітільок і термопластина. В разі погасання газ перекривається. Її коли розпалюєш (пєзо) то треба тримати натиснутою кнопку поки не нагріється щоб газ йшов.

Эврика!!!
Горение без окисления кислорода и СО.
Есть точное название? Посмотреть что думает об этом производитель?
catkoua | Достоевский **
[Re: Mr.Di] 15 февраля 2021 в 10:34
Mr.Di 15.02.2021 10:22 пишет:

Эврика!!!
Горение без окисления кислорода и СО.
Есть точное название? Посмотреть что думает об этом производитель?

Де я писав що без кисню?
І почитай що таке СО і яким способом його нейтралізує каталізатор в машині.
А потім погугли каталітична газова горілка і узбагойся.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Инфракрасный обогреватель. Подскажите? (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 96 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2375