Ganni 11.02.2021 20:44 пишет: Окей, а якщо глянути в Німеччині - люди мають відношення до міжнародних компаній, часто мотаються по Європах у відрядження (окей, зараз карантин але він же не вічний)
За 15к разом з розмитненням будуть варіанти?
Я же ссылку давал на человека (в личку), который пригоняет автомобили в этой ценовой нише, посмотри, что можно пригнать и вопросы отпадут.
Мені сповіщення не прийшло Дякую
п.с. Останній рік глючать приватні повідомлення...
это самые современные системы безопасности. есть только на годичных авто. таких авто, в таком бюджете нет.
На Тойоті можливо, на моєму "ломучому ВАГ" це було вже в 2013
аналогично и на ниссане - с 2013, только у нас не продавались и не продаются всякие версы и ноты, еще на кашкаях - только все в топовых комплектациях (текна), в компл визиа и ацента обычный круиз и нет фронт-ассиста
это самые современные системы безопасности. есть только на годичных авто. таких авто, в таком бюджете нет.
В базе фронт ассист и адаптивный круиз?
В базі ні, але як опція можна було навіть на стартовий 1.2 поставити (хтось тут колись рахував, ці опції плюс пакет комфорт ітого десь 24-25к машинка на ДСГ)
Kyro2 15.02.2021 18:22 пишет: В Королле то все что хотят пошло в базе только в новой версии. Но она в продаже только с 19 года. Соотвественно самым старым еще 3 лет нет.
Треба глянути на мобіле.де... хоча Тойота ж не знецінюється тому буде ще дороге
Kyro2 15.02.2021 18:22 пишет: В Королле то все что хотят пошло в базе только в новой версии. Но она в продаже только с 19 года. Соотвественно самым старым еще 3 лет нет.
Треба глянути на мобіле.де... хоча Тойота ж не знецінюється тому буде ще дороге
Я еще помню такую зверюгу как Suzuki Baleno. В Польше топ продавали с литровым турбомотором и ламповым 6ст автоматом, там вроде было все что просят. Хз как оно у Сузуки работает но факт есть факт. Машина стоила новая около 18 куе. По идее б.у из Германии легко в 15ку влезет и будет в хорошем состоянии. В салоне возык весьма просторный но багажник на уровне В класса (300 литров). Но салон и материалы конечно как у всех свежих Сузуки. А вообще задача почти нереальная. В базе все это счастье начали ставить повсеместно только год, два назад. А как это искать по автопродайкам, я х.з ПО идее если есть умный круиз по и эта штука будет. Но не факт.
В базе фронт ассист и адаптивный круиз?
В базі ні, але як опція можна було навіть на стартовий 1.2 поставити (хтось тут колись рахував, ці опції плюс пакет комфорт ітого десь 24-25к машинка на ДСГ)
Я так думаю тех кто такое заказывал на 1.2 может человек 100 на весь тираж 7 гольфа будет.
Так от шукають з максимальною безпекою щоб: - подушки по колу - фронт-асистент в місті - активний круїз на трасі (ці три пункти не обговорюються) Що шановне паньство порадить? окрім богоненависного Гольфа конєшно)) Чи є щось притомне в ці гроші?
Я так думаю тех кто такое заказывал на 1.2 может человек 100 на весь тираж 7 гольфа будет.
Я теж так думав, але трохи офіційних проглянув по оголошеннях - не така вже й рідкісна опція (там на кермі видно по кнопках) А от серед пригнаних, як не дивно, навіть з пустим кермом без кнопок трапляються
Так от шукають з максимальною безпекою щоб: - подушки по колу - фронт-асистент в місті - активний круїз на трасі (ці три пункти не обговорюються) Що шановне паньство порадить? окрім богоненависного Гольфа конєшно)) Чи є щось притомне в ці гроші?
San40S 16.02.2021 11:19 пишет: Кілька років тому, в Іспанії їздив на прокатному Опель Астра хетч і там були фронт-асист, активний круїз і купа всіляких приколюх. Подушки не рахував.
О! Про Опель якось вилетіло з голови, дійсно вони ж теж не відстають по технологіях
Ого, навіть в голову не приходило, що такі марки будуть в бюджеті Поняття не маю що воно являє в плані обслуговування
Кузов W169, W245 я б не розглядав,дурацьке розташування силового агрегату. Інші W246 нормальні,великий салон з богатою компректацією але низьковат клінерс. 1.5d реношний розровсюджений 1.5dci.