Після заповнення баку осмос починає шумить та стрілка манометру вібрує та не падає на нуль. Раніше таке було декілька хвилин після заповнення баку, зараз не проходить зовсім... Фільтри змінив... Що це може бути та як виправити?
За мембраной стоит квадратная коробочка с подводами трубок? Если да, то это клапан регулятор подачи. При заполнении бака должен перекрывать подачу воды. Бывает залипает и не перекрывает. Может он.
milestone 14.02.2021 19:22 пишет: Не закрывается четырехходовый клапан. До 3 атм. может не закрываться полностью. У тебя только 2 атм.
возможно обратный клапан (выход чистой воды из мембраны) не перекрывает полностью, отсюда уменьшение давления в 4ходовом (по линии чистой воды). Ну и 4ходовой клапан не мешало бы проверить на предмет износа резинок, или грязных отложений на них
milestone 14.02.2021 19:22 пишет: Не закрывается четырехходовый клапан. До 3 атм. может не закрываться полностью. У тебя только 2 атм.
возможно обратный клапан (выход чистой воды из мембраны) не перекрывает полностью, отсюда уменьшение давления в 4ходовом (по линии чистой воды). Ну и 4ходовой клапан не мешало бы проверить на предмет износа резинок, или грязных отложений на них
Для початку перевірь, що ти коректно все зібрав. Я коли останній раз коли міняв фільтри, щось там переплутав (умовно в іншому напрямку з'єднав) і поки не перезібрав нормально - нічого не працювало
batal 15.02.2021 13:38 пишет: Для початку перевірь, що ти коректно все зібрав. Я коли останній раз коли міняв фільтри, щось там переплутав (умовно в іншому напрямку з'єднав) і поки не перезібрав нормально - нічого не працювало
шуміти почало вже за довго після зміни фільтрів...
возможно, осмосу уже лет 10... как точно этот клапан и 4-ходовой называется? думаю проще купить новые и заменить...