так, фанати ДС, я не можу роздуплитись після перегляду фільма, якщо дії фільма відбуваються в 84тому році, і тоді ж вона навчилась літати, якого художника вона жодного разу не літала в попередніх фільмах? Навіть коли степовий вовк навалював їм вона не літала, хоча це реально могло би баланс змістити? Де логіка у сценаристів ДС?
Единственное что прикололо в этом фильме - даже не атмосфера 80-х, а картинка, обработаная так, будто фильм действительно снимался на плёнку 80-х А так - на раз посмотреть. Хотя кинокритики нахваливают игру Педро Паскаля (до Мандалорца я и не знал, кто это такой).
Нє, чьо.. Нармас кінішка. Перша половина. А друга половина це треш содом і гоморія. Таке враження DC настільки офігіла від прориву Марвел що ледве аж тепер роздуплилась і вирішила в пику діснею схрестити жабу з гадюкою.
catkoua 09.03.2021 12:58 пишет: Нє, чьо.. Нармас кінішка. Перша половина. А друга половина це треш содом і гоморія. Таке враження DC настільки офігіла від прориву Марвел що ледве аж тепер роздуплилась і вирішила в пику діснею схрестити жабу з гадюкою.
а мені навпаки перша половина не зайшла, а друга - дуже нічого так. Але в цілому, навіть Гадот не витягує фільм на рівень марвел.
catkoua 09.03.2021 12:58 пишет: Нє, чьо.. Нармас кінішка. Перша половина. А друга половина це треш содом і гоморія. Таке враження DC настільки офігіла від прориву Марвел що ледве аж тепер роздуплилась і вирішила в пику діснею схрестити жабу з гадюкою.
Там ходят некие шовинистические слухи о том кто на самом деле снял 1е кино, потому что 2е точно сняла Дженкинс.