Так як у мене є шиномонтаж невеликий, СТО, то клієнти замовляють шини. Так, ось, одна вредна білявка поставили мене та моїх постачальників в ступор, адже захотіла документально підтвердити "Строк придатності шин", які вона замовила, на що мій постачальник довго виходячи з ситуації сказав мені що в Сертифікаті виробники зазначають "Строк придатності не обмежений". На що кієнтка мені винесла мозок, бо їй десь перед цим менеджери-віртуози засмітили мозок тим що "небезпечно їздити на 3-5-річних шинах і це сміття вже". Хоча при цьому ж самі виробники (менеджери дилерів звичайно це знають) продають нові шини і 3-х річні і навіть 5-ти річні, з дисконтом якимось... Виходить що у жадібності до грошей (засмічувати клієнтам мозок брехнею про заміну 3-х річних шин) вони ж самі собі створили ринок, який сформований на хибному уявленні про експлуатаційні можливості шин. Виходить виробники (представники виробника) брешуть або у питанні заміни шин кожні 3-4 роки або при отриманні Сертифікатів, де вказано про "строк придатності"
так де правда? цікаво почути думки профі на ринку.
Змінено sashakiev (23:38 26/02/2021)