По-ідеї, більшість крупних мереж (хоч, і ті ж Розетка/Епіцентр/і т.п.) - продають оригінал. Якщо інші інтернет-магазини - то багато з них є офіційними продавцями (потрібно дивитися в них на сайті, і на сайті виробника, хто є дистриб'юторами і т.п.), і теж (в теорії) гарантовано продають оригінальне мастило. Також, потрібно дивитися на ціну. Якщо продається по ціні, що різко дешевше за середню - це навряд чи буде оригінал.
sparrow 406 09.03.2021 13:15 пишет: Нужен Edge Professional V 0W-20 пооригинельней. А то что-то я нигде не нахожу.
Контакти/посиляння - у лічку. Модератор.
Это ж как нужно не любить свою Вольво чтобы лить этот угарный кастрол в новое авто по космической цене Хотя в 2021 все-равно у Вас гарантия закончится и страшилки дилера уйдут на нет.
sparrow 406 09.03.2021 13:15 пишет: Нужен Edge Professional V 0W-20 пооригинельней. А то что-то я нигде не нахожу.
Контакти/посиляння - у лічку. Модератор.
Это ж как нужно не любить свою Вольво чтобы лить этот угарный кастрол в новое авто по космической цене Хотя в 2021 все-равно у Вас гарантия закончится и страшилки дилера уйдут на нет.
Извините за нескромный вопрос, вот это вот все вышеизложенное - это ваше личное мнение, или задокументированный факт? Потому что у меня несколько другие сведения. Но может это я и мои источники ошибаемся...
Зайве брисканя слинами у бік модератоа прибрав, але свої доводи пан tigra зможе обґрунтувати десь через рік.
tigra 28.03.2021 22:08 пишет: От меня Вы ждете опровержение, что кастрол угарный? Так на oil-club welcome там лабораторные анализы даже с отработок кастрола. Очень посредственное масло. Я на своем вольво с него ушел, мне не нравится работа двигателя на этом масле. Или Вам так хочется меня забанить по любому надуманному поводу с своим докажи, что уже и прицепится больше не к чему?
Конкретні послилання, дуже бажано саме на Edge Professional V 0W-20 Я звик усе перевіряти,кастролом не користуюся, але перше ж послилання на oil-club-і досить не погане, як на мій погляд: На приклад: