Всем добрый день!Подскажите как по дороге на Софию из Киева?В Болгарии ни разу не был, в этом году купили туры в Банско (лыжи) но скай ап отменили рейсы и теперь только на машине ехать...
FENO_man 20.12.2021 19:27 пишет: Всем добрый день!Подскажите как по дороге на Софию из Киева?В Болгарии ни разу не был, в этом году купили туры в Банско (лыжи) но скай ап отменили рейсы и теперь только на машине ехать...
Самый оптимальный маршрут: Киев-Одесса-Паланка-Измаил-Рени-Джурджулешты-Галац-Слобозия-Бухарест-Русе-София-Банско.
А что, болгары открыли нам ворота? Мы в красной зоне. Приказ министра охраны здоровья, последняя редакция. Хоть убей, не нахожу каким образом украинцы могут попадать в Болгарию. Хоть самолетом, хоть автомобилем
Болгарія Останні оновлення щодо поїздок з України в Республіку Болгарія під час COVID-19. Відповідно до наказу Міністра охорони здоров’я Болгарії РД-01-1036/17.12.2021 Україна внесена до помаранчевої зони. Згідно з наказом Міністра охорони здоров’я РБ РД-01-977/26.11.2021 з 20 грудня 2021 року на територію країни допускатимуться особи, які нададуть: ✔ цифровий COVID сертифікат ЄС про вакцинацію чи аналогічний документ; або ✔ цифровий COVID сертифікат ЄС про перенесення хвороби чи аналогічний документ; або ✔ цифровий COVID сертифікат ЄС про проведення дослідження чи аналогічний документ. Аналогічний документ містить ті ж дані, що й цифровий COVID сертифікат ЄС. Особи, які не пред’являть жодних документів щодо COVID-19, поміщаються на 10-денний карантин.
FENO_man 21.12.2021 17:03 пишет: Болгарія Останні оновлення щодо поїздок з України в Республіку Болгарія під час COVID-19. Відповідно до наказу Міністра охорони здоров’я Болгарії РД-01-1036/17.12.2021 Україна внесена до помаранчевої зони. Згідно з наказом Міністра охорони здоров’я РБ РД-01-977/26.11.2021 з 20 грудня 2021 року на територію країни допускатимуться особи, які нададуть: ✔ цифровий COVID сертифікат ЄС про вакцинацію чи аналогічний документ; або ✔ цифровий COVID сертифікат ЄС про перенесення хвороби чи аналогічний документ; або ✔ цифровий COVID сертифікат ЄС про проведення дослідження чи аналогічний документ. Аналогічний документ містить ті ж дані, що й цифровий COVID сертифікат ЄС. Особи, які не пред’являть жодних документів щодо COVID-19, поміщаються на 10-денний карантин.