autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Перехрестя Верхній Вал - Набережно Хрещатицька

Женя | V.I.P *
16 марта 2021 в 12:21
Який кончений дібіл придумав організацію руху на цьому перехресті?
Вечір. Темно. Верхній Вал, 3 полоса, збираюсь повертати наліво. Перед мною Сеатик. В другій полосі дві поліцейські авто один за одним . Нам зелений і ми повертаємо на Набержно-Хрещатицьку в ліву полосу, червоний сигнал, стали. Поліція паралельно , в другій полосі. Зелений - поїхали. Тут червоні сигнали, звуки віу-віу-віу. Зупинили мене і Сеатик. Я думав на запахи хочуть перевірити, збираюсь виходити і сваритись, чого це законослухняного вирішили потурбувати . А поліцейський мені каже: "З лівої полоси Набежно-Хрещатицької можна їхати тільки наліво на Нижній Вал". Я аж опішив від неочікуваного повороту ситуації. Попросив "прастіть і панять ", не зорієнтувався, не подумав, що така організація руху можлива . Відпустили без протокола мене і Сеатика .
Жесть
Будьте уважні і обережні
Ivrad | патриарх ***
Re: Перехрестя Верхній Вал - Набережно Хрещатицька
[Re: Женя] 16 марта 2021 в 12:30
травень2015
було так

https://www.google.com.ua/maps/@50.4713911,30.5206023,3a,75y,344.65h,86.06t/data=!3m6!1e1!3m4!1sObgYMjNtkvVCVEw6LZicfg!2e0!7i13312!8i6656?hl=ru
Ivrad | патриарх ***
[Re: Ivrad] 16 марта 2021 в 12:32
Їхати "по пам'яті" не дуже гарна звичка. Зараз в Києві оті зелені картонки в багатьох місцях позникали
Женя | V.I.P *
[Re: Ivrad] 16 марта 2021 в 12:42
Прикріплені файли (0 завантажити)
Ivrad 16.03.2021 12:32 пишет:

Їхати "по пам'яті" не дуже гарна звичка. Зараз в Києві оті зелені картонки в багатьох місцях позникали

Взагалі то, треба це намалювати перед поворотом, що наліво можна тільки в спеціальну полосу

Взагалі то, треба це намалювати перед поворотом, що наліво можна тільки в спеціальну полосу
Vladocaster | старожил ***
[Re: Женя] 16 марта 2021 в 12:47
Да, там давненько так. Мені, правда, звідти праворуч потрібно зазвичай, але теж звертав увагу на цей момент. Незручно, коли повертаєш, а твоя смуга веде зовсім не туди, куди ти думав. А з першого світлоформа може бути й не видно. Або видно, тільки вже пізно)
Daugava | V.I.P ***
[Re: Женя] 16 марта 2021 в 12:50
Чому з лівої смуги не можна прямо в принципі ясно, бо з другої смуги дозволений поворот ліворуч до Нижнього Валу.
Така організація руху "тимчасова" через будівництво мосту, цікаво як вона буде виглядати після його запуску.
Женя | V.I.P *
[Re: Daugava] 16 марта 2021 в 13:00
Daugava 16.03.2021 12:50 пишет:

Чому з лівої смуги не можна прямо в принципі ясно, бо з другої смуги дозволений поворот ліворуч до Нижнього Валу.
Така організація руху "тимчасова" через будівництво мосту, цікаво як вона буде виглядати після його запуску.

Причому тут "прямо"?
Ще раз. Це Подол. Малюнок вище показує дорогу, яка називається Верхній Вал. Перпендикулярна їй дорога називається Набережно-Хрещатицька. Дорога зліва, за бульваром - Нижній Вал.
Я їду по Верхньому Валу, повертаю наліво на Набережно-Хрещатицьку і мені потрібно далі їхати по Набережно-Хрещатицькій. АЛЕ. Після повороту наліво на Набережно-Хрещатицьку, в третю полосу, мені можна їхати тільки наліво, на Нижній Вал.
Так зрозуміло написав?
MaksymS | Достоевский *
[Re: Женя] 16 марта 2021 в 13:03
Та зрозуміло. А доки не повернеш про це не дізнаєшся, бо на Верхньому валу ніщо про таку несподіванку не вказує.
Daugava | V.I.P ***
[Re: Женя] 16 марта 2021 в 13:09
Женя 16.03.2021 13:00 пишет:

Так зрозуміло написав?

Та все ти вірно написав, я тебе повністю зрозумів.
"Прямо" - це вже про твої дії в лівій смузі після виконання повороту і виїзду на Набережно-Хрещатицьку.
Женя | V.I.P *
[Re: Женя] 16 марта 2021 в 13:10
Прикріплені файли (0 завантажити)
Женя 16.03.2021 13:00 пишет:

Після повороту наліво на Набережно-Хрещатицьку, в третю полосу, мені можна їхати тільки наліво, на Нижній Вал.
Малюнок

Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 18 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1913