Justice 06.04.2021 17:28 пишет: Не подобається, як працює клапан. Дуже різко, аж трубка подачі води шевелиться не кисло так
- поставте компенсатор гідроударів. Вони є одразу з манометром (Valtek, біля 700 грн), що показує працездатність компенсатора. Я на свою теж хочу, все руки не доходять. Воно, паралельно, виручатиме і підводки до змішувачів, що неподалеку від стіралки.
Justice 06.04.2021 17:28 пишет: Ні, щоб налити 20-30 літрів, а потім уже добавити. А то джик, через пару секунд знову джик, і знову джик...
- багато сучасних стіралок так робить. Там якісь не зрозумілі людям алгоритми.
БОш, модель з нових, бюджетна, заливає великими дозами. у нього свій алгоритм, вираховує кількість необхідної води не тільки по рівню води в баку але і по датчику протоку. але у нього і вода заливаеться з двох напрямів, з основного і з додаткового отвору в гумовому ущільнювачі люку. за рахунок цього прання швидше намокає. і за рахунок усього цього програми відносно короткі по часу. хоча води споживає мало. BOSCH ActiveWater Plus
Justice 06.04.2021 17:28 пишет: Не подобається, як працює клапан. Дуже різко, аж трубка подачі води шевелиться не кисло так
- поставте компенсатор гідроударів. Вони є одразу з манометром (Valtek, біля 700 грн), що показує працездатність компенсатора. Я на свою теж хочу, все руки не доходять. Воно, паралельно, виручатиме і підводки до змішувачів, що неподалеку від стіралки.
Заказав. 741 гривня. Сьогодні повинен отримати. Думаю поставити між основною подачею, і фільтром, який стоїть перед подачею в пральну машинку. Правильно думаю, чи може потрібно в іншому місці кулібнічать?