Камради, особливо шинники, потрібна порада.
Завжди купував обувку для авто в спецмагазинах, обдивившись та обмацавши зі всіх боків
Під замовлення купляв лише для скутера та мотоцикла, завжди були перфектні.
А тут на другий автомобіль прийшлось замовити гуму, так як потрібного розміру не було.
Шини приїхали, якраз поки був у відрядженні. Мої вирішили забрати, щоб не валялися на НП, ну я і оплатив залишок коштів.
Сьогодні приїхавши, глянув - сподобалася дата випуску 4820 (кругом обіцяли шину 2019 року).
Але покрутивши їх помітив, що на всіх чотирьох тапках, з однієї сторони (відносно складського маркування) одна боковина вгнута у середину (інша виглядає цілком нормально).
Так як попереднього досвіду у таких специфічних ситуаціях у мене немає, підкажіть.
1. На скільки нормальний такий розссихрон (відносно осі центра маси шини) боковин нової шини.
2. Чи пройдуть вони балансування?
3. Чи краще здати їх і чекати ще мінімум 2 тижня інші?
Нижче фото з двох сторін однієї з шин (інші нічим не відрізняються, усі чотири однакові).
vs
vs
Також вигляд шини стоя (тут ракурс невдалий і увігнутий бік не так добре передався, як вживу).
vs
Буду вдячний за ваші коментарі
п.с. в тирнеті знайшов лише дві фотки де боковина даної моделі увігнута в середину, але не видно іншу сторону, щоб порівняти симетрію боковин, тай скарг там від власників не побачив.
Перша 265/70 R17, друга шина 195/80 R15