важко, не знаючи передісторії, пояснити картинку Можливо RAV стояв і не знав, куди повертати - праворуч чи ліворуч. Стояв довго. Аж поки Фіат не вирішив його об'їхати. А тут водій RAV проснувся і таки вирішив, oj таки треба ліворуч. І, таким чином, маємо те, що маємо. Ну, як варіант?
Smap 21.03.2021 14:16 пишет: важко, не знаючи передісторії, пояснити картинку Можливо RAV стояв і не знав, куди повертати - праворуч чи ліворуч. Стояв довго. Аж поки Фіат не вирішив його об'їхати. А тут водій RAV проснувся і таки вирішив, oj таки треба ліворуч. І, таким чином, маємо те, що маємо. Ну, як варіант?
Особливо на другому фото видно, якась неадекватна траекторія у РАВ
Уявімо що реєстратора на було, права заберуть у Фіата однозначно?
Smap 21.03.2021 14:16 пишет: важко, не знаючи передісторії, пояснити картинку Можливо RAV стояв і не знав, куди повертати - праворуч чи ліворуч. Стояв довго. Аж поки Фіат не вирішив його об'їхати. А тут водій RAV проснувся і таки вирішив, oj таки треба ліворуч. І, таким чином, маємо те, що маємо. Ну, як варіант?
Особливо на другому фото видно, якась неадекватна траекторія у РАВ
Уявімо що реєстратора на було, права заберуть у Фіата однозначно?
Я думаю РАВ пропускал машины, чтоб выехать на Бальзака налево, ну и Фиатик с некиевскими номерами решил, что ему надо быстрей, и в этот момент РАВ тронулся. ИМХО
Те як стоїть Рав звісно говорить про його наміри "на ліво", та чи показував він це поворотом? Винуватець ДТП все одно зліва, та якби Рав 4 стояв із включеним поворотом то ДТП можна було уникнути.
+2 скорее всего там не все так однозначно, но виноватым будет фиат
Думаю ти правий. Додам ще Rav4 просто міг очікувати, коли буде вільно, а не проснувся. Просто для не дуже досвіченого водія "вікно" для проїзду трошки більше, ніж для досвіченого, тому він просто міг чекати на велике вікно між машинами.