Одразу скажу, що при розпакуванні з коробки треба мати необхідний мінімум велосипедних ключів та олив для змащування. Бо по-перше що мені знадобилося налаштовувати, це занадто міцно були закручені підшипник переднього колеса. Не було вільного ходу зовсім. Переднє колесо на класичному підшипнику з гайками, хотілося б швидкоз'єм.
Потім всі кріплення підкрутити. Змастити ланцюг про всяк випадок, а то з коробки воно хрускотіло))) Пропшикати тросики сіліконом) Літол в подшипнику в достатній кількості з заводу)
На ходу з моєю вагою за вітром дає здолати 40км/год, проти вітра 30км/год.
Дуже не зручний важіль газу. Система PAS є, допомога педалювання, але працює дуже нервово.
Слабкі тросикові гальма, дуже слабкі. 130кг зпорядженної ваги їм дуже важко зупинити. Треба обережно. Після гідравлічних Tektro я майже злякався, що гальм немає.
Фет коліс я поки що не зрозумів. З заводу були накачені до 1,5 бар. Спустив на 0,8 стало краще.
Підседельний амортизаційний штир маст хев, треба придбати.
Акумулятор на своєму місці бовтається на 1мм, що створює зайвий шум при їзді по бездоріжжю. Треба паском на ліпучках колхозно притискати.
Плюси ровера:
- нікого не залишає байдужим
- це практично лайт мопед, хруст набирає 80 ну а цей 40 за вітром.
- добре йде по піску та по сипучих грунтах
В цілому ровер подобається, проте контроль якості з заводу відсутній.
Хочеться допрацювати задню амортизацію, передні гальма на гідравліку (задні можна залишити на тросику) та щось вирішити з плавнішим стартом (важіль газу, тощо)
Змінено hollywood (19:58 21/03/2021)