autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Універсал vs Седан. ... І кросовки (8/8)

Ganni | подсевший на форум ***
Re: Універсал vs Седан. ... І кросовки
[Re: batal] 23 марта 2021 в 19:32
batal 23.03.2021 18:36 пишет:

В ответ на:

б/у я б посперечався

Ну давай

К примеру давай рассмотрим вариант для меня, меняю Фокус на С-класс 18-года

Я вас не знаю і не знаю ваших потреб.
А от мені потрібне було додаткове авто в родину. Винятково місто+сателіти. Притомний бюджет. Є де заряджати плюс нічний тариф. Газування не сприймаю.
Станом на сьогодні пройшов на електротязі десь 80ткм. Вважаю економічна обгрунтованість є
Sashok_Accent | IesuiT ***
[Re: Ganni] 23 марта 2021 в 20:35
Ganni 23.03.2021 19:32 пишет:

В ответ на:

б/у я б посперечався

Ну давай

А от мені потрібне було додаткове авто в родину. Винятково місто+сателіти. Притомний бюджет. Є де заряджати плюс нічний тариф. Газування не сприймаю.
Станом на сьогодні пройшов на електротязі десь 80ткм. Вважаю економічна обгрунтованість є

Ні то давай почнемо з прайсу
Скільки встав Гольф електричний? Наскільки він вийшов дорожче, ніж ти продав свій 1.4 Гольф?
batal | V.I.P *
[Re: Ganni] 23 марта 2021 в 20:47
Я ж написал "С-класс 18-года". Блин, так сложно прочитать?

По ходу, чтобы ты не мучился, сразу поясню - разница в цене минимум 5 килобаксов. Окупаемость в моем случае - лет 5. Смысл?
Абрвалг | IesuiT **
[Re: Sashok_Accent] 23 марта 2021 в 21:22

Скільки встав Гольф електричний? Наскільки він вийшов дорожче, ніж ти продав свій 1.4 Гольф?

+1
1)почем итого вышел электричный
2)за сколько можно было взять аналогичный ( состояние, прбег, год) бензинку
3)за сколько сейчас можно продать электричку и за сколько можно было бы продать бензинку.

тогда как то можно понять рентабельность электрички , может она и есть, я ХЗ
[Re: Sashok_Accent] 23 марта 2021 в 21:36
Sashok_Accent 23.03.2021 20:35 пишет:

В ответ на:

...

Ну давай

Різниця 8кує. Але ви якось упустили момент, що станом на 2017 рік, коли я ще починав з Ліфа, мені першопочатково потрібне було додаткове авто. Не заміна Гольфу чи Хаю, а саме ще одне авто. Велика родина, раптово попідростали майбутні водії ну оце от все)))
Ліф свого часу став в 15к, Гольф 35кВт - 21к, але це я вже шиканув, бо для денних пробігів і дорестайлу на 24кВт вистачало, а вони ті самі 15к що й свого часу Ліф.

п.с. З 2017 року пройшов на електротязі сумарно 80 тис км+. 90% пробігу це місто-місто з центрами, з будніми пробками і тягнучками. Це важливо. Розрахунки ГБО я не беру до уваги, бо з ГБО не дружу. Тобто порівняння лише бенз чи дизель
Змінено Ganni (21:47 23/03/2021)
[Re: Абрвалг] 23 марта 2021 в 21:51
Абрвалг 23.03.2021 21:22 пишет:

1)почем итого вышел электричный
2)за сколько можно было взять аналогичный ( состояние, прбег, год) бензинку
3)за сколько сейчас можно продать электричку и за сколько можно было бы продать бензинку.

тогда как то можно понять рентабельность электрички , может она и есть, я ХЗ

1. 21к але я переплатив за рестайл, хоча мені для денних пробігів і дешевшого дорестайлу на 24кВт вистачало
2. Якби чітко вибирав з-поміж бенз чи електро, то брав би дорестайл на 24кВт котрі в районі 15к коштують.
3. Поняття не маю.
Абрвалг | IesuiT **
[Re: Ganni] 23 марта 2021 в 21:54
если коротко, то ХЗ выгодно или нет
[Re: Абрвалг] 23 марта 2021 в 22:06
Абрвалг 23.03.2021 21:54 пишет:

Ні ну чого - відштовхніться від вартості 15к, віку 3-4 роки, форм-фактор С-клас з подушками і ESP, річного пробігу по місту десь 25 тис км, а вартість нічного кіловату - менше гривні
juristkostya | СуперСтар *
[Re: Ganni] 23 марта 2021 в 22:12
Ganni 23.03.2021 22:06 пишет:

а вартість нічного кіловату - менше гривні

Тут вопрос, до какой степени "комплексного подхода" мы готовы дойти. Ежели в расчёт добавить содержание дома на окраине против квартиры возле метро, то....
[Re: juristkostya] 23 марта 2021 в 22:19
juristkostya 23.03.2021 22:12 пишет:

Тут вопрос, до какой степени "комплексного подхода" мы готовы дойти. Ежели в расчёт добавить содержание дома на окраине против квартиры возле метро, то....

На фтуа є еталон - газований б/у ланос - газованомму б/у ланосу нічого не протиставиш в калькуляції
Абрвалг | IesuiT **
[Re: Ganni] 23 марта 2021 в 22:22

Абрвалг 23.03.2021 21:54 пишет:

Ні ну чого - відштовхніться від вартості 15к, віку 3-4 роки, форм-фактор С-клас з подушками і ESP, річного пробігу по місту десь 25 тис км, а вартість нічного кіловату - менше гривні

я не понимаю за сколько куплена, вижу, что сейчас они, 2017 года, около 21 стоят.

ну и не понимаю за сколько можно было взять аналогичную бензинку..
потому это все такое, теоретическая теория:)
Змінено Абрвалг (22:27 23/03/2021)
juristkostya | СуперСтар *
[Re: Ganni] 23 марта 2021 в 22:23
Ganni 23.03.2021 22:19 пишет:

juristkostya 23.03.2021 22:12 пишет:

На фтуа є еталон - газований б/у ланос - газованомму б/у ланосу нічого не протиставиш в калькуляції

Узко мыслите. У меня долго была газированная Таврия, это ещё круче.
Но квартира возле метро перевесила даже её.
Sashok_Accent | IesuiT ***
[Re: Ganni] 24 марта 2021 в 09:52
Ganni 23.03.2021 21:36 пишет:

В ответ на:

...

Різниця 8кує. Але ви якось упустили момент, що станом на 2017 рік, коли я ще починав з Ліфа, мені першопочатково потрібне було додаткове авто. Не заміна Гольфу чи Хаю, а саме ще одне авто. Велика родина, раптово попідростали майбутні водії ну оце от все)))
Ліф свого часу став в 15к, Гольф 35кВт - 21к, але це я вже шиканув, бо для денних пробігів і дорестайлу на 24кВт вистачало, а вони ті самі 15к що й свого часу Ліф.

п.с. З 2017 року пройшов на електротязі сумарно 80 тис км+. 90% пробігу це місто-місто з центрами, з будніми пробками і тягнучками. Це важливо. Розрахунки ГБО я не беру до уваги, бо з ГБО не дружу. Тобто порівняння лише бенз чи дизель

ну то дивись
на 8К різниці ти міг заправлятися скільки років? враховуючи, скільки ти описував економічність твого Гольфа 1.4? Скільки там витрата в тебе? ну хай 8 на сотню, тобто 100 км за 8 баксів, окупованість електрички виходить 100 тисяч кілометрів і це я ввів припущення про повністю халявну електрику, а це не так.
Абрвалг | IesuiT **
[Re: Sashok_Accent] 24 марта 2021 в 10:17
а еще есть остаточная стоимость, тут я ХЗ, может электрички и медленно теряют цену, а может и не медленно .
batal | V.I.P *
[Re: Абрвалг] 24 марта 2021 в 10:47
В ответ на:

а еще есть остаточная стоимость, тут я ХЗ, может электрички и медленно теряют цену, а может и не медленно .

Да вряд ли. Все таки пока показатели быстро растут. Тот же Гольф уже по сути признан тупиковой веткой эволюции и VW переключился на отдельные модели (fixMe).

Ты готов будешь купить ее в принципе через несколько лет, если действительно наступит то светлое будущее, о котором говорят фанаты электротяги? Если новая электричка будет стоить 25 и проезжать 500 км на одном заряде и заряжаться за полчаса.

Кому это Гольф вообще будет нужен, кроме как докатать и на запчасти (которые тоже никому уже не будут нужны)?
[Re: Sashok_Accent] 24 марта 2021 в 10:58
Sashok_Accent 24.03.2021 09:52 пишет:

Ganni 23.03.2021 21:36 пишет:

В ответ на:

...

ну то дивись
на 8К різниці ти міг заправлятися скільки років? враховуючи, скільки ти описував економічність твого Гольфа 1.4? Скільки там витрата в тебе? ну хай 8 на сотню, тобто 100 км за 8 баксів, окупованість електрички виходить 100 тисяч кілометрів і це я ввів припущення про повністю халявну електрику, а це не так.

Я ще раз вас поправлю - якщо вже відштовхуватись від таких прагматичних і раціональних калькуляцій, то справедливо це робити в контексті Ліфа чи дорестайлового Гольфа на 24кВт на який я першопочатково й цілився, бо мені на день 24кВт ну хіба що взимку в люті мінуси в притик, а весь інший час з головою (а переплата за рестайл35кВт більшої ємності це просто емоційна купівля з вимкненою на той момент жабою)

Тому рахуйте різницю не 8к, а з дорестайлом - 2-3к
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Універсал vs Седан. ... І кросовки (8/8)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

1 користувачів і 35 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5929