Allodin 27.09.2022 14:20 пишет: мені вистачає стареньких періодично у аптеках. Потрібні залізобетоні нерви, що б не вибухнути.
я в аптеці завжди вибухаю, і тут справа не в стареньких. Всі в аптеку пруться як на прийом лікаря. Один раз вибирали Стрепсілс, я вже думав що не стримаюсь. Спочатку вибирали яку смоктушку, а потом почали су ка вибирати смак
ПС: чув в поліклініці як одна бабка жалілась що придумали оті записи, не щоб як у людей прийшов черга, поседив, потеревенив іншім щось, зайшов до лікаря. У мене теж родичка жаліється на ці інтернети то якось їй пояснив, як молоде покоління йде у перед, а не повинно залишатись в совку.
Щоб ви розумілі, їм вдома сумно, то вони ходять в аптеку-поліклініку поспілкуватись з живими людьми. Деточка, а яку мені ото таблєточку випить? Інсайд з аптеки, якщо що.
С другой стороны, раньше, до Хелси, сидел бы в очереди бабок.
А сбои бывают. Правда, редко. У меня не было. Удобно - пришел, спросил кто раньше. За тем и заходишь. Бабка и "я только спросить" отметаются. У меня еще врачиха была нормальная - медсестра выходила и спрашивала кто на 12:30, например.
Реальный случай, буквально вчера и хорошо, что единственный. К открытию в 8:00 на пороге стояло 80-100 человек и перекрикивалось кто в какой кабинет и за кем. Жесть конечно. Я встал в сторонке и наблюдал штурм проходной в 8:00. Обратил внимание, что в основном возраст 50-60. и процентов 5 -старше, 10- младше. Много на сдачу анализа крови по направлению, судя по выкрикам. В масках я и ещё десяток из которых только у 3 в режиме защиты, а у остальных 7 на подбородке. Жесть! Я бы у частных врачей прошёл, но мне только государственные для очередной комиссии МСЕК. Раз в два года подтверждение группы инвалидности ( вдруг вместо удалённых ( почка, надпочечник и позвонок L5)- выросли, как хвост у ящерицы и вылечился от онкологии , благодаря которой для продления счастья Жить согласился лишиться этих органов).
Я делаю проще.
РОВНО в то время, которое у меня в талоне от Хелси, я захожу в кабинет, здороваюсь и показываю запись.
Врачиха или медсестра понимает, что проще меня принять, чем потом огрести. Бабка выпроваживается.
Allodin 27.09.2022 14:20 пишет: мені вистачає стареньких періодично у аптеках. Потрібні залізобетоні нерви, що б не вибухнути.
я в аптеці завжди вибухаю, і тут справа не в стареньких. Всі в аптеку пруться як на прийом лікаря. Один раз вибирали Стрепсілс, я вже думав що не стримаюсь. Спочатку вибирали яку смоктушку, а потом почали су ка вибирати смак
ПС: чув в поліклініці як одна бабка жалілась що придумали оті записи, не щоб як у людей прийшов черга, поседив, потеревенив іншім щось, зайшов до лікаря. У мене теж родичка жаліється на ці інтернети то якось їй пояснив, як молоде покоління йде у перед, а не повинно залишатись в совку.
Щоб ви розумілі, їм вдома сумно, то вони ходять в аптеку-поліклініку поспілкуватись з живими людьми. Деточка, а яку мені ото таблєточку випить? Інсайд з аптеки, якщо що.
та це зрозуміло, вони від скуки їздять у час пік, ходят по установах в той час коли саме пекло то що ... Але як що брати аптеку, то таким займаються всі, це наша проблема, прийти у аптеку і почати консультуватись, а потім отримати те що стоїть в топі на продаж і радіти що їх полікували )
Vladya 28.09.2022 10:36 пишет: Але як що брати аптеку, то таким займаються всі, це наша проблема, прийти у аптеку і почати консультуватись, а потім отримати те що стоїть в топі на продаж і радіти що їх полікували )
Невже у Києві складно знайти аптеку, в якій немає черги. Якось по моїх маршрутах пересування їх стільки наплодилося що маю можливість взагалі не заходити у ті, де є більше однієї людини до віконця. Наприклад у п'ятиповерхівці яка стоїть у "ямі" на розі Бастіонної та Кіквідзе (якось цю вулицю перейменували але не пам'ятаю як) розташовано 5 (п'ять) аптек + ветаптека+магазин ортопедичного взуття.
Vladya 28.09.2022 10:36 пишет: Але як що брати аптеку, то таким займаються всі, це наша проблема, прийти у аптеку і почати консультуватись, а потім отримати те що стоїть в топі на продаж і радіти що їх полікували )
Невже у Києві складно знайти аптеку, в якій немає черги. Якось по моїх маршрутах пересування їх стільки наплодилося що маю можливість взагалі не заходити у ті, де є більше однієї людини до віконця. Наприклад у п'ятиповерхівці яка стоїть у "ямі" на розі Бастіонної та Кіквідзе (якось цю вулицю перейменували але не пам'ятаю як) розташовано 5 (п'ять) аптек + ветаптека+магазин ортопедичного взуття.
я не про це. навіть як що одна людина і вибирає смаки смоктульки, або консультується 5,10,15 хв. замість того щоб купити те що назначив лікар це вже бісить. Ну наприклад я ходжу в аптеку, тільки для того щоб забрати замовлене. Було б дивно коли ти замовив в одній аптеці, а пішов купувати в іншу )) Я не колі не заходжу в аптеку щоб щось повибирати, або проконсультуватися.
igg 27.09.2022 10:14 пишет: А чи комусь вдалося зробити 2-й бустер? У мене: 2 короноваки влітку 2021 та бустер Пфайзером у січні 2022. Чи вколять зараз +Пфайзер? Зателефонував на ГЛ МОЗ, дівчинка невпевнено так, сказала, що можна колоти...
Апд. От вже знайшов, офіційно кажуть: Друга бустерна доза дозволяється всім повнолітнім з інтервалом щонайменше 4 місяці після першої бустерної дози.
igg 27.09.2022 10:14 пишет: А чи комусь вдалося зробити 2-й бустер? У мене: 2 короноваки влітку 2021 та бустер Пфайзером у січні 2022. Чи вколять зараз +Пфайзер? Зателефонував на ГЛ МОЗ, дівчинка невпевнено так, сказала, що можна колоти...
Апд. От вже знайшов, офіційно кажуть: Друга бустерна доза дозволяється всім повнолітнім з інтервалом щонайменше 4 місяці після першої бустерної дози.
Allodin 27.09.2022 14:20 пишет: Також записався на другий бустер Pfizer-ом на Шевченка 18.
З'ясувалось, що і в мене в районній на Харківському - також є Pfizer.Шевченка відмінив - ширанувся у районній. Зі слов мого дільничого - захворілих вже овердзабагато. "95% всіх в коридорі - хворі. Хто були не хворі і без маски - за 5-7 днів - повертаються "
hugo-smk 28.10.2022 22:46 пишет: А як воно зараз паррацює- на Хелсі на завтра записався,чи це значить,що в назначений час точно вколять,чи треба дзвонити питати наявність і тд?
їхати по запису та колоти, місяць тому воловик- все чітко по часу, ажіотажу/черг немає.