Більшість, від слова "всі". Без другого комплекту не бачив, розпочинаючи від китайских ноунеймів і окінчуючи всякими арістонами, електролюксами. За бош не скажу
Allodin 26.03.2021 12:13 пишет: Більшість, від слова "всі". Без другого комплекту не бачив, розпочинаючи від китайских ноунеймів і окінчуючи всякими арістонами, електролюксами. За бош не скажу
Хм, передивився ьагато але чомусь у комплектації не вказують про них. Пориюсь ще.
Скоріш всього ідуть додаткові форсунки в усіх поверхнях, та щоб впевнитись 100% краще шукати інформацію на офіційному сайті виробника поверхні що зацікавить. Наприклад я в грудні встановлював у себе газову поверхню Сіменс, в комплекті йшли ще + додаткові форсунки. Коли подивитись характеристики на розетці то пише тільки природний газ тиць А коли дивлюсь на офіційному сайті цю модель то там вказано "Форсунки для балонного газа в комплекте". тиць
Allodin 26.03.2021 12:13 пишет: Більшість, від слова "всі". Без другого комплекту не бачив, розпочинаючи від китайских ноунеймів і окінчуючи всякими арістонами, електролюксами. За бош не скажу
Підозрюю, форсунки стандартні шо по різьбі шо по перерізу отвору. Не думаю, шо кожен виробник замовляє таку деталь окремо. Болти, наприклад, всюди м5 там, а не 4,2. Нема в комплекті - взяти в когось незаюзані.
Khimik 26.03.2021 20:27 пишет: Підозрюю, форсунки стандартні шо по різьбі шо по перерізу отвору.
Жиклёры под природный ("из трубы") газ больше в диаметре проходного отверстия, чем под сжиженный газ ("из баллона"). Каждый жиклёр маркируют в плане диаметра проходного отверстия, обычно цифрами - табличка гуглится.
Обычно к газ. плите (варочной поверхности) идёт второй комплект жиклёров для "баллонного газа". Исключение, как ни странно, очень дорогие плиты "премиум сегмента".
Жиклёры разных производителей газ. плит, точнее конфорок, даже с одинаковой мощностью, не всегда взаимозаменяемы. По посадочному месту совпадают, по сечению проходного отверстия совпадают, а сама "головка болта" может быть на пару- тройку миллиметров выше/ниже. И это может существенно влиять на качество пламени конфорки.
Я про взяти незаюзаний пропанний комплект в когось А висоту підігнати по аналогу з метанними, якшо раптом треба буде. Явно легше ніж ловити сотки при розсвердлюванні існуючих. Але скоріш за все буде - викрутив-вкрутив без зайвих рухів.