junior 24.04.2021 13:09 пишет: вот эксперты))) люты перекупы, легко решают вопрос с внешними признаками пробега: меняют салон, руль, накладки на педали... это все в 200-250 баксов станет, самая лютая предпродажка выйдет 500 баксов, а цена авто вырастит от 1000 баксов.
Поэтому всегда говорил - не покупать авто без подтверждённого пробега официалами или чем другим чему есть доверие. Не можешь проверить пробег - нафиг такое авто.
пробег будем пробивать по винкоду, батя моего товарища начальник сервиса у официалов Рено. Все будет в лучшем виде, на подъемник загоним, пощупаем машину со всех сторон, пока идет первичный осмотр и тест драйвы. Смысл загонять на СТО машину которая не тянет и управляется как зерновоз?
я спорить не буду, но такие цены у нас в городе, товарищ занятой человек, у него нет возможности щупать машины за пределами города, даже поехать +100 км в одну сторону это для него перебор по времени. хотя в области есть очень интересные машины.
Зайнята людина чим? Роботою? Багато заробляє? Покупка 13-річного мегана за 6К (максимум 6.5) про це не говорить. На покупку машини в радіусі 100-200 км потрібно витратити 1 робочий день, а зекономити на автомобілі як мінімум 500 доларів, якщо ситуація по-місцю з автомобілями така як Ви кажете. Розповім свою історію покупки. Машина що зацікавила за 330 км. Перед тим як їхати тероризував по телефону власника і власницю автомобіля, сфотографували на вайбер мені все що хотів, бо на авторіа завжди фото малоінформативні, домовився в будній день вранці приїхати в Кропивницький, огдянути авто і якщо сподобається то в МРЕО. Родичі пропонували машиною зїздити зі мною, та відмовився знаючи яка тоді була якість дороги Київ-Кіровоград, на 2 ночі мене завезли на ЖД вокзал, звідти маршруткою з доларами (8500+) в Кіровоград, поспав трохи, зранку власник авто зустрів, подивився машину, поклацав товщиноміром, проїхався, тоді на СТО яке сам вибрав а не власник, прочитали помилки, заліз в яму сам і оглянув (кузов і ходовку). Узгодили кінцеву суму і в МРЕО попали вже після обіду, пару годин і машина на мені, в 17:00 виїхав і до 22:00 вернувся в Бучу. Веду до того що на машину витрачена одна доба, на той момент хороших варіантів ближче не було. Звичайно були певні ризики, тому по-нормальному їхати потрібно вдвох і на автомобілі а не маршрутками з доларами в трусах, також за вінкодом попередньо перевірити авто у офів бажано, також якщо вже кудись їхати то мати в тому напрямку не один автомобіль а кілька, щоб був вибір.
я спорить не буду, но такие цены у нас в городе, товарищ занятой человек, у него нет возможности щупать машины за пределами города, даже поехать +100 км в одну сторону это для него перебор по времени. хотя в области есть очень интересные машины.
Зайнята людина чим? Роботою? Багато заробляє? Покупка 13-річного мегана за 6К (максимум 6.5) про це не говорить.
я згоден з вашими тезами, але другу майже 50 рочків і в нього своя броня, я цю броню не пробью, я допомогаю йому як можу. Якби я обирав авто для себе я би ладен був їхати за Х сотень км. Але як казав Кучма - маємо те що маємо.
junior 24.04.2021 13:09 пишет: вот эксперты))) люты перекупы, легко решают вопрос с внешними признаками пробега: меняют салон, руль, накладки на педали... это все в 200-250 баксов станет, самая лютая предпродажка выйдет 500 баксов, а цена авто вырастит от 1000 баксов.
багато вийде поміняти салону за 250 баксів в мєгані, навіть в другому?
я згоден з вашими тезами, але другу майже 50 рочків і в нього своя броня, я цю броню не пробью, я допомогаю йому як можу. Якби я обирав авто для себе я би ладен був їхати за Х сотень км. Але як казав Кучма - маємо те що маємо.
То значить йому так машина потрібна, інакше просив би знайомих. Із Києва раніше люди регулярно їздили (може й зараз їздять) на Луцьк-Рівне на базар, брали з собою майстра і купували за день машину.
santhe 24.04.2021 19:07 пишет:
багато вийде поміняти салону за 250 баксів в мєгані, навіть в другому?
Для людини яка вибирає перше авто або навіть не перше, та після жигулятора і в іномарках особливо не розбирається навіть міняти нічого не потрібно, вистачить гарно помити, а за 250 доларів таки можна щось зробити, як мінімум педалі, руль обшити, якісь кнопки що стираються швидко, сидіння передній ряд.
Меган бы не барл, дорогой в обслуживании, явно дороже Лачика. Искал бы Лачетти, и смотрел кузов чтобы без коррозии. Имхо, самый идеальный бюджетный вариант из универсалов. Еще вариант Фабия. Тут нужно смотреть, что будет живее.
Зайнята людина чим? Роботою? Багато заробляє? Покупка 13-річного мегана за 6К (максимум 6.5) про це не говорить. На покупку машини в радіусі 100-200 км потрібно витратити 1 робочий день, а зекономити на автомобілі як мінімум 500 доларів,
Зайнята людина чим? Роботою? Багато заробляє? Покупка 13-річного мегана за 6К (максимум 6.5) про це не говорить. На покупку машини в радіусі 100-200 км потрібно витратити 1 робочий день, а зекономити на автомобілі як мінімум 500 доларів,
Просто есть риск съездить абсолютно в холостую.
Для мінімізації ризику прокататись і нічого не взяти потрібно вибрати кілька автомобілів що знаходяться відносно близько, попередньо в телефонному режимі вияснити по-максимуму, просити додаткові фото ( щоб відсікти хлам ще до поїздки), тоді в якийсь день виїхати з самого ранку і кататись оглядуючи машини, я так катався колись пів дня, глянули кілька машин і вибрали куму фабію універсал. А проїхати в холосту завжди можна, особливо з нашими продаванами, родич кілька років назад їхав дивитись автомобіль який на фото чудесний, приїхав, а там хлам битий - царапаний з усіх сторін, власник авто виставив фотографії кількарічної давності коли машина була ще ціла.
А проїхати в холосту завжди можна, особливо з нашими продаванами, родич кілька років назад їхав дивитись автомобіль який на фото чудесний, приїхав, а там хлам битий - царапаний з усіх сторін, власник авто виставив фотографії кількарічної давності коли машина була ще ціла.