По поданню звітності. Є рахунок фіз.особи (не ФОПівський) у Приватбанку. Чи приймає податкова звіт, якщо його підписати ЕЦП, згенерованим у Приват24 для фізособи? Чи для звітів податкової потрібно ЕЦП для фоп-а, згенерований у Приват24 для бізнесу, може хто стикався з таким і в курсі?
rgm 29.04.2021 23:13 пишет: По поданню звітності. Є рахунок фіз.особи (не ФОПівський) у Приватбанку. Чи приймає податкова звіт, якщо його підписати ЕЦП, згенерованим у Приват24 для фізособи? Чи для звітів податкової потрібно ЕЦП для фоп-а, згенерований у Приват24 для бізнесу, може хто стикався з таким і в курсі?
hugo-smk 29.04.2021 23:29 пишет: Может через кабинет попробовать подать? Галочка не должна стоять, но с Приватом в плане полачи отчетов дел не имел, потому не подскажу..
если третий раз не выйдет с приватом то попробую, но я когда в кабинет заходила там капец пока форму найдешь пока то се голову сломаешь
Что бы не создавать новую тему про декларацию, спрошу в этой. В п. 10, там где КВЕДы, надо все-все вписывать, или только действующие? Я раньше вообще только основной указывала, и только сейчас заметила, что там можно добавлять строчки
Valerievna 30.04.2021 11:54 пишет: Что бы не создавать новую тему про декларацию, спрошу в этой. В п. 10, там где КВЕДы, надо все-все вписывать, или только действующие? Я раньше вообще только основной указывала, и только сейчас заметила, что там можно добавлять строчки
По моему, чем занимался ФОП те и добавлять. У меня штук 7 открыты но договора только по одному, вот один и пишу. Если занимались разными открытыми - то можно и добавлять строки КВЕДов.
Ну вот да, этот пункт называется: "Види підприємницької діяльності у звітному періоді". А я работаю как раз только по основному КВЕДу, его и писала всегда. Но тут чё-то засомневалась
По моему, если есть у ФОП Петренко квед "торговля семечками" и "ядерный синтез", то если только семечками торговала (ну и доход получала), то только их и указывать в декларации.
Був на другій групі, а з 2-го кварталу 2021 перейшов на третю. Відповідно за 1-й квартал 2021 подаю звіт F0103307 з результатами роботи на 2-й групі. Ставлю галочку за 1-й квартал і в результаті "Документ не може бути прийнятий - початок подання форми 1 січня 2022р.". Може хтось стикався?
Можливо, ламерське запитання, але декларацію через електронний кабінет здавав вперше, (раніше здавав на папері) тому сумніваюся, чи прийнято звіт. Квитанція №2 надійшла в кабінет і підписана шрифтом зеленого кольору. І фрагмент квитанції №2 на фото. Якщо у рядку "виявлені помилки" прочерк, то декларацію прийнято?
rgm 06.05.2021 16:54 пишет: Можливо, ламерське запитання, але декларацію через електронний кабінет здавав вперше, (раніше здавав на папері) тому сумніваюся, чи прийнято звіт. Квитанція №2 надійшла в кабінет і підписана шрифтом зеленого кольору. І фрагмент квитанції №2 на фото. Якщо у рядку "виявлені помилки" прочерк, то декларацію прийнято?
Головне там - "Прийнято пакет", та "Реєстраційний номер .....". Це і є ваш реєстраційний номер під яким зареєстрована декларація ( як номер на штампі при здаванні паперової). Так що, так прийнято.