lopez 25.03.2024 17:25 пишет: Оце прикупив KIA Sportage 2023 року в салоні.. Чи треба одразу робити антикор? В оф. сервісі ціни не демократичні, кажуть..
lopez 25.03.2024 17:25 пишет: Оце прикупив KIA Sportage 2023 року в салоні.. Чи треба одразу робити антикор? В оф. сервісі ціни не демократичні, кажуть..
Навіщо ? Це ж не жигуль
Та теж схиляюся до такої думки. З допів замовлятиму захист картера і килимки. Ще парять якусь сітку на радіатор, нащо вона?
lopez 25.03.2024 19:49 пишет: Ще парять якусь сітку на радіатор, нащо вона?
Щоб дилер міг на ній заробити Парять під виглядом того, що вона захищає від камінців. Але, по-перше, камінець, який може зашкодити радіатору, втримають і штатні решітки бамперу. А по-друге, ці додаткові решітки, як додаткова перепона, погіршують охолодження радіатора зустрічним потоком.
lopez 25.03.2024 19:49 пишет: Ще парять якусь сітку на радіатор, нащо вона?
Щоб дилер міг на ній заробити Парять під виглядом того, що вона захищає від камінців. Але, по-перше, камінець, який може зашкодити радіатору, втримають і штатні решітки бамперу. А по-друге, ці додаткові решітки, як додаткова перепона, погіршують охолодження радіатора зустрічним потоком.
Навіщо ? Це ж не жигуль
Та теж схиляюся до такої думки. З допів замовлятиму захист картера і килимки. Ще парять якусь сітку на радіатор, нащо вона?
У офіціалів я б також не робив антикор, бо вони його і не роблять, а тільки працюють як посередник за нормальний %. Взагалі антикор треба робити будь-якій машині якщо плануєш їздити 5+ років. Сітка дуже корисна річ, якщо їздиш не тільки по місту. Наприклад весною від хрущів, які на швидкості 90 км б'ються об лобове скло так, наче то прилетіла цеглина, а попадаючі в радіатор гнуть дуже сильно соти, які в свою чергу погіршують охолодження радіаторів. І те і інше одразу не відчуєш, як щось корисне і дієве, еле добре працює на перспективу, тому якщо машина купилась на пару років - можна не заморочуватись
lopez 25.03.2024 17:25 пишет: Оце прикупив KIA Sportage 2023 року в салоні.. Чи треба одразу робити антикор? В оф. сервісі ціни не демо кратичні, кажуть..
Навіщо ? Це ж не жигуль
Та теж схиляюся до такої думки. З допів замовлятиму захист картера і килимки.
є така думка(не моя), що оті всі захисти знизу, на кросовері не мають жодного сенсу, бо кліренс рішає...якщо у гівна офроуд не лізти)
... а бризковики дилери не парять? чи там заводскі вже стоять?
Ну щодо захисту і кліренсу питання двояке. Я на лача захист не ставив, саме через те, що він (захист) з"їсть і так малий кліренс. В результаті, моторний відсік регулярно в багнюці.. Підкрилки заводські, так. Ще там якийсь фетровий захист під порогами, тобто заводський захист днища є.
В мене на минулому авто згнив піддон і сочилось мастило + не вдало стояв генератор знизу біля правого колеса його заливало водою і раз в два три роки його приходилося міняти, авто купував з салону в 2013 році захисту моторного відсіку не було.