Ну в родича 100% на Леоні 2006 року з мотором 2.0 FSI був нюанс з цією цепкою.
так может нюанс был в том что вместо ремня цепь поставили?)) уже два раза написали НЕТ на 2.0 FSI цепи!
Есть на 2.0ФСИ цепь! С одной стороны двигателя стоит классический ремень который крутит выпускной вал, а связь выпускного вала с впускным как раз той самой самой цепью и вращается + на впускном валу стоит фазовращатель. И если профукал растяг цепи, а это максимум 4град., фазовращатель начинает не корректно работать. Уж поверьте, на своей профильной уже два раза менял цепь.
так мы же говорим именно за ГРМ а так можно зимой на колёса одеть цепи и говорить что на авто стоит цепь)
Ну в родича 100% на Леоні 2006 року з мотором 2.0 FSI був нюанс з цією цепкою.
Я не розглядав FSI двигуни та 1,4 ТSI з компресором - вони у VAGа ненадійні, та зараз не ціняться і коштують дешевше, ніж дизельні, 1,6BSE та 1,4 TSI CAXA. Тому я неспішно шукав тільки 1,6BSE (але не подобалась динаміка - гірше, ніж у Віди) або 1,4 TSI CAXA 122 л.с. (з турбіною та без компресора), ось такий: https://www.youtube.com/watch?v=dnTWs9yP2mg
egorka 20.02.2024 20:00 пишет: як враження від гольфа, який розхід, щось робив вже по автівці?
Та нічого майже не робив ще, їзджу та кайфую... ))) Зробили генеральне прибирання салону на мойке. Кнопочки подобається перемикати, їх там багато різних-незрозумілих та приємних на дотик )) Треба кліматом навчитись керувати, він там сам дує щось в автоматичному режимі. Думаю: чи відкрутити крюк штатного фаркопу, бо заважає при паркуванні надлишковими 15 см довжини автівки - чи не треба... Якій розмір резини кращий: 195/65/15 або 205/55/16? В фарах світлодіодні лампи встановлені - комп. висвітлює помилку. Пам'ятаю результати діагностики, що лямбда одна не працює - мабуть треба васю-діагноста придбати да подивитись. ЦЗ працює без зауважень. Розхід має бути менший, ніж на Віде, з часом побачу, треба декілька баків палива спалити для більш-менш точної статистики. Регістратор хочу придбати новий, бо старий у мене ще від Крещатика. Який краще від Хіомі? Xiaomi 70Mai Dash Cam A800S 4K ?
Якій розмір резини кращий: 195/65/15 або 205/55/16?
Рекомендую 195 65 15. Всі переваги за нею - і дешевша ціна самої резини, і менший ризик пошкодити саму резину та диск, і комфортніше по нашому "асфальту". Існує легенда що на швидкості 200 км/год 205 55 16 буде чуть краще рулитись, я б на них не звертав увагу. P.S. я на майже такій же машині із 205 55 16 перейшов на 205 60 16 тому що мені ще +1 см кліренсу було за щастя і не хотілось диски міняти, так як з машиною дістались 2 комплекти R16.
Подивився зараз на сайті Алло - вже 1000 грн коштує цей регістратор. Якість відео - добра, але через застосунок відео довго завантажується. Автівка ночує на вулиці, тому регістратор знімаю та ховаю у бардачок, щоб уркагани скло не розтрощили. Чи зараз не крадуть таки дрібниці? Перший ремонт: дочув шум підшипника та замінив передню ступіцу (SKF) - 1500 грн. + 500 грн робота. Зняв крюк фаркопу, бо лячно при паркуванні когось зачепити.
Перший ремонт: дочув шум підшипника та замінив передню ступіцу (SKF) - 1500 грн. + 500 грн робота.
Мабуть просто не повезло, ніби ступиці у вага тих років ходять дуже довго.
Професор 08.03.2024 23:50 пишет:
Зняв крюк фаркопу, бо лячно при паркуванні когось зачепити.
А не лячно що якийсь придурок-зівака на дорозі може догнати? Мій сіат уже 2 рази так доганяли (1 раз кіа оптіма тупо коли стояв на світлофорі на червоний, другий форд фієста в в центрі вечером по мокрій бруківці, я різко затормозив), збіг в тому що в 2 випадках догнали машини пригнані з америки, придумували нелогічні аргументи про свою невинність аж до моменту приїзду поліції, пошкодження в мене були не суттєві порівняно з їхніми, але були. Але якби в мене був фаркоп то мені було б до лампочки на їхній бампер із проламаним телевізором.
А не лячно що якийсь придурок-зівака на дорозі може догнати?
Ні, це не лякає. Тому що кожен день я шукаю місце для паркування між автівками на дорозі, та не хочу когось пошкодити. А задній бампер можу і на розборці придбати, не кожен день мені у бампер хтось тюкає на перехресті - ймовірність цього значно менше.
А не лячно що якийсь придурок-зівака на дорозі може догнати?
Ні, це не лякає. Тому що кожен день я шукаю місце для паркування між автівками на дорозі, та не хочу когось пошкодити. А задній бампер можу і на розборці придбати, не кожен день мені у бампер хтось тюкає на перехресті - ймовірність цього значно менше.
Так це я трохи забув про місце роботи, наскільки пригадую соломенка чи десь там центр, тоді точно фаркопом можна комусь при паркуванні наробити.
Але якщо є парктроніки то це дуже добре, бо на моєму сіаті нема нічого, в дзеркала толком не видно, а вночі так взагалі нічого не видно, якби це в місті то була б їзда до характерного хрусту.
HDC1 09.03.2024 17:20 пишет: Але якби в мене був фаркоп то мені було б до лампочки на їхній бампер із проламаним телевізором.
а на свої заламані ланжерони?
хіба це не казочки? в мене 4 рази "приїзжали в фаркоп" (1 раз таврія постраждала, 2-3 рази примера 92 року і 4 раз кашкай старий) - пошкоджень 0 або мінімум (кашкаю маленьку подряпинку на бампері поставили бо трохи під кутом) - після цього авта проїхали ще багато (ну таврія недовго, і так була стара, а кашкай так взагалі 14 років після "приїзду") - жодних проблем по лонжеронам не було але сильний удар (який статистично суттєво менше ймовірний) - фаркоп не рятує, тут 100%
Знайомий взяв октавію на 1.4 задоволений тяги вистачає + місткий багажник але там трохи вище бюджет за 9 тис.км це мабуть рапід, чи фабія буде більше менш свіжа
bildyaev 11.03.2024 10:48 пишет: Знайомий взяв октавію на 1.4 задоволений тяги вистачає + місткий багажник але там трохи вище бюджет за 9 тис.км це мабуть рапід, чи фабія буде більше менш свіжа
То ж і я задоволений. Двигунів 1,4 у ВАГа багато різних - МПІ, TSI декілька різновидів. Фабія - менша, вона як Авео за розмірами. До того ж посадка в ГОЛЬФ+ інша, як в автобусі.
По БК та за результатами підрахунку за чеками після заправки розхід у бобіка десь 8 л 95-го бензину. Віда споживала приблизно 10 л газ+бенз на цьому ж маршруті.