Раньше, было дело, брал у камрада с форума, чем был очень доволен, но он сейчас занимается только посудомойками. Хочется купить в проверенном надежном месте. Присоветуйте!
брал себе стиралку миле с олх, примерно года 3 назад назад аппарат а вес просто капец, при отжиме уже по ванной не ловлю, как было со старым бошиком ))) если что контакт кину в личку, чтоб не выглядело рекламой находятся в Вите Почтовой
Alex_kr 18.05.2021 21:31 пишет: брал себе стиралку миле с олх, примерно года 3 назад назад аппарат а вес просто капец, при отжиме уже по ванной не ловлю, как было со старым бошиком ))) если что контакт кину в личку, чтоб не выглядело рекламой находятся в Вите Почтовой
У Міле усе добре, от тільки запчастин на них в Україні - катма. Нікому більше не раджу цю марку. Офіційний сервіс на офіційно продану модель стандартну деталь везе під замовлення з Німеччини півтора місяці. Це ми ще не згадуємо ціну тієї деталі - приблизно як б/у пралка виходить.
У Міле усе добре, от тільки запчастин на них в Україні - катма. Нікому більше не раджу цю марку. Офіційний сервіс на офіційно продану модель стандартну деталь везе під замовлення з Німеччини півтора місяці. Це ми ще не згадуємо ціну тієї деталі - приблизно як б/у пралка виходить.
Просто подумай откуда эти б/у Миле берутся. У меня такая с новья, ей уже больше 12 лет и продавать я ее пока не планирую. Даже если я ее продам - откуда на нее возьмутся запчасти?
Машинка глючить, вибиває узо іноді, майже нова, сіменс, 11 чи то 12 років їй, брав нову, дістав тен за підказкою однієї людини, а він такий красивий, і ще й тестером пробив то на корпус пробиває. Поміняти чи якось цей полагодити?😀
Просто подумай откуда эти б/у Миле берутся. У меня такая с новья, ей уже больше 12 лет и продавать я ее пока не планирую. Даже если я ее продам - откуда на нее возьмутся запчасти?
Я писав не про "б/в запчастини з розборки пральних машин", а про те, що офіційний фірмовий сервіс Мілє у Києві береться привезти типову запчастину до офіційно проданої в Україні пральної машини Мілє протягом полутора місяців. І ще й запросив за електронну плату усього 11 500 грн.
Я себе на час ремонту Бош брав б/в сименс. Зараз бош відремонтували та сименс стоїть без діла. Сименс S 14-74 Бош WAW24460/09
Обидва повно розмірні на 8-9кг, інверторні. Можу одну продати за 8000грн
Дякую. Мені не треба. Неоффсервіс за 300 гривень перепрошив ту плату і все працює нормально. Я просто про ставлення представництва виробника до своїх споживачів. Мало того, що цінник за звичайну плату ломлять такий, наче вона золота, так ще й не тримають склад стандартних запчастин і везуть із Німеччини в Україну півтора місяці (мабуть пішки принести вийде набагато швидше).