Пройшов рік. Хотілося б почути статистику результатів. * Як змінилась кількість ДТП на небезпечних ділянках де встановлені камери? * Як змінились затори? * Як змінилась середня швидкість пересування? * Як змінився рівень забруднення повітря? * Як змінився середній час добирання працівника на роботу / з роботи? І т.д.
проскакивала статистика по результатам: что-то в районе 10-20% уменьшение по разным данным (дтп/пострадавшие/погибшие).
а заторы и все такое, так это не к камерам. надо количество транспорта уменьшать. год назад, когда первый локдаун был, количество транспорта упало и стало понятно, что городская пропускная возможность около 300-400 000 транспортных средств. я уже на метро - так спокойнее, чем в пробке.
Вот тут все Ели вкратце, то сравнению с аналогичным периодом прошлого года количество ДТП выросло во всех областях. Количество погибших и травмированных вроде меньше. Но я не вижу корелляции между областями, где есть камеры и где их нет
В розрізі теми це лайно а не статистика. Під час анонсу системи і багатьох камер гучно заявлялось, що камери ставляться у аварійно-небезпечних місцях. Тепер хочеться почути такі самі гучні заяви по кожному конкретному місцю: "було X ДТП, поствавили камеру, стало Y ДТП".
opexkiev 13.05.2021 13:11 пишет: Камер всего ничего, они на общую статистику как погрешность влияют. В Киеве все повыучивали те несчастные 15 камер, в остальных местах наваливают.
Ну так перше питання у списку не про загальну статистику: * Як змінилась кількість ДТП на небезпечних ділянках де встановлені камери?
opexkiev 13.05.2021 13:11 пишет: Камер всего ничего, они на общую статистику как погрешность влияют. В Киеве все повыучивали те несчастные 15 камер, в остальных местах наваливают.
Ну так перше питання у списку не про загальну статистику: * Як змінилась кількість ДТП на небезпечних ділянках де встановлені камери?
В МВС уже отвечали, что такую статистику они не ведут, её и до камер не было... (когда их спрашивали как они выбирают места установки камер, они говорили на самых аварийных участка, а когда написали им запрос по этой статистике, оказалось такой нету )
Я б тех хотів побачити справжню статистку з описом методіки дослідження, як це і має бути, а не ці екселєвські таблички. Але ж маємо те, що маємо. До речі навіть по цим табличкам видно, як сумма штрафа впливає на безпеку руху