autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумLada (ВАЗ) форум

Екологія, екологія! А вот з бензином що робити? (+)

NetGuy | Супер писатель! ****
5 ноября 2002 в 22:02
Питання, скоріш за все, риторичне. Відповідь сам знаю.
Але ж блін! Їхав вчора на Волинь, заправив 15л в добавок до 10 в баці (добре, що не доливав до повного ).
Завжди був хороший петрольчик на тій заправці - і на тобі. Після 75 на третій - жахлива детонація. Після 110 - на четвертій також. Ну і як їхати? Грррр! Розігнатись нормально неможливо.
А фари в народу! В черговий раз порадувався інстальованим протитуманкам, інакше при розїзді зовсім дороги б не бачив, а так хоч щось...
І в черговий раз хочу висловити свою повагу джентельменам доріг - дольнобійникам. І поворотником моргнуть, коли обганяти можна, і на ближній переключаться, щоб в зеркала не світити!

Але це так, лірика. Я ж про що хотів запитати - хтось октан-коректором користується? Яким і які враження?
І цікаво - а на 1300 ніхто інжектор не інсталював? Такий собі ексклюзив
Нarry | важничающий писатель ****
Якщо хоч свою машинку на інжектор переробити (+)
[Re: NetGuy] 5 ноября 2002 в 22:17
то імхо не варта шкіра за виправу - я теж взнавав і мене обламали, незважаючи на те що МЕМЗ 1.3 карбюратор і інжектор відрізняються тільки впускним колектором, бензобаком, насосом і купою датчиків.
А у твоєму варіанті імхо можливо навіть не виявиться місця щоб засвердлити пару дирок для датчиків, не кажучм вже про програмне забезпечення для 1.3 л двигуна.

коректором ніколи не користувався (і бажання не виникало) 3хТьху і стук-стук-стук по голові мабуть з заправками везло...
Та я не те, щоб хочу (+)
[Re: Нarry] 5 ноября 2002 в 22:34
Навіть більше скажу - невідомо, в кого більше глюків, в ВАЗівського карба чи інжа.
Просто розглядаю варіанти Треба ж чимось зайнятись, коли на вікном сам бачиш, яка погода
Нarry | важничающий писатель ****
Погода супер, я сьогодні купу задоволення отримав від зимових шин (-)
[Re: NetGuy] 5 ноября 2002 в 23:08
Погода супер, я сьогодні купу задоволення отримав від зимових шин (-)
Сникер Сан | патриарх ***
Октан-корректор юзал (+)
[Re: NetGuy] 5 ноября 2002 в 23:11
Но, к сожалению, самопальный, посему что либо порекомендовать не могу. Ощущения - штучка хорошая, потому как позволяет неплохо справляться с огрехами топлива по детонации - раз, ну и во вторых - снижать расход, выставляя более оптимальный угол в зависмости от режима езды (город - трасса). Одна засада - поскольку прибор был самопальный и достался вместе с машиной, после того как он чегось перестал работать я его никак восстановить не могу Хочу новый покупать
Crow-21013 | member ***
Re: Октан-корректор юзал (+)
[Re: Сникер Сан] 6 ноября 2002 в 19:06
Дык завези гляну.
У меня штук 10 схем разных есть, мож че и получится.
Vladimir | энтузиаст ****
Re: Екологія, екологія! А вот з бензином що робити? (+)
[Re: NetGuy] 8 ноября 2002 в 18:41
Если хочеш инжектор то купи нормальную иномаркую. Наши инжектора делать не умеют
ТАк вони і карб`юратор не вміють (+)
[Re: Vladimir] 8 ноября 2002 в 19:03
Он, у французів здерли, бо самі не могли.
А про інжектор - це я так, для підтримання розмови
Autoua.netФорумLada (ВАЗ) форум

Додаткова інформація
Модератор:

fetus, Bivaliy, moderator 

0 користувачів і 10 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1421