Прохання порадити курси для підготовки до здачі ЗНО. Плануємо 8 місячні і ідеальнності онлайн повсім предметам, поки знайшли ЗНО.ЮА та ЯВКУРСІ. Хотілося почути позитив-негатив, а можливо щось інше.
Polalol 25.06.2021 22:13 пишет: Ні у кого немає випускників?
за курси не скажу. Знаю тільки на Севаст площі з укр мови Кевлюк Ірина та з математики Наталля Валеріївна. Донька у школі отримала 8, а ЗНО з укр.мови на 192 бали здала, математику також. В них є групові та інд. заняття, на скільки я знаю. да, школа зараз
Polalol 25.06.2021 22:13 пишет: Ні у кого немає випускників?
Мой сам искал себе преподов, договаривался, кого-то менял. Кто-то онлайн был, кто-то офлайн. Не знаю, как были бы курсы, но в индивидуальных занятиях толк есть - одной механической ошибки не хватило до премии 100 тыс, ушел джек-пот
Для підготовки до ЗНО з української мови та літератури є чудовий репетитор з досвідом роботи 20ть років, доктор філології та авторка посібників для підготовки до ЗНО. Тобто знає сиcтему insaid. Зараз якраз набирає бажаючих на наступний навчальний рік. Пишить у лічку, якщо є потреба...
Для каждого предмета искали отдельно. Ну как искали. Английский - просто занятия дополнительные в British Council. Математика - за 4 месяца до преподаватель из специализированного колледжа в Кривом Роге (ес-но онлайн). Украинский - в сентябре подписалась сама на вебинары, к одной модной даме, потом их пересмотрела перед ЗНО. Но в этом году был украинский и литература. К литературе приготовится сложнее.