У власності був бензиновий QX70 2-го покоління, із салону. Я їздив по Києву - але мало, переважно на короткі відстані (кілька км), тянучки, ну і газував зі світлофора В такому режимі витрати бензина складали 22-25 л (мінімум - 17.8 л при пенсіонерській їзді, максимум - десь 27 л взимку). І це не по комп'ютеру (який применшує), а по чекам після заправки повного баку. Тобто, навряд чи буде менше 20 л в міському режимі. І газ потрібен, якщо великі пробіги (в мене експлуатувалась переважно в режимі "вихідного дня", тому було непринципово).
Зате на трасі на круїзі при швидкості 90-120 км/год - 9-12 л: дуже непогано як для атомсферника 3.7 л. На трасі йшла як крейсер (один раз розганялись до 220 км/год і ще був запас).
Гальма на другому поколінні із заводу йшли посилені спортивні - 4-поршневі спереду, як у дорогих спортивних авто, в мене жодних питань не було. А от на першому поколінні до 2015 року - справді були слабкими і їх міняли на спортивні.
Я теж був начитався про жорсткість підвіски, але ні - це приємна упругість, я б сказав - збалансованість, для керованості. А на зимовій гумі - взагалі комфортно. І це на 20-х дисках.
Перші ТО коштувало недорого як для такого класу - в районі 4-5 тис. грн. - і це у дилера. А до великих ТО я не дійшов
Загалом, машина надійна і безпроблемна порівняно з німецькою "трійкою". Рулиться на 4. Повний привід (задній, підключається)- чудово в поворотах на швидкості. В грязі не заїжджав. Взимку допомагав зимовий режим, але на льоду заносило (гума хороша, але нешипована).
Ця машина проектувалась як великий спорткросовер. Звідси - довгий капот, зміщений до середини центр тяжкості, малувато місця в салоні і не дуже великий багажник. Шумоізоляція - прийнятна. Продав, бо поміняв на іншу нову машину - меншу і зручнішу для міста, і з усіма системами безпеки (в моїй QX 70 не було навіть датчиків "мертвих зон"). Камери погані, як у японців. Зате була вентиляція сидінь і люк (яким я не користувався). Але згадую Інфініті з теплотою...
Змінено AnLib (00:28 25/06/2021)
Редагувати
Відповісти
Цитувати