Пеший 04.07.2021 10:37 пишет: Там більший затик із-за паркуванців в правому ряді починаючи від Олегівської , що змушує створювати ряд по рейках , а як в нього заїхав то прихильники вашої секти уже у свій не пускають . Плюс накладається виїзд із заправки тими кому треба далі в зворотню сторону на Верхній Вал , або на Воздвиженку . Рішення - убрати всіх паркованців по проїзжій частині на Валах і закрити нафіг ту заправку ( не знаю хто там і заправляється ) , паравозом можно і КЛО за рогом .
Чомусь не згадаю, щоб мене там виперло на рейки для повороту праворуч. Що я роблю не так?
Везунчик . Мене регулярно , але зазвичай мені потрібно до Житнього ринку . Ну і дуже часто , тим кому направо по Глибочицькій , їдуть лівіше тих кому у розворот на В.Вал . Є таке .
Hrust 05.07.2021 16:25 пишет: Вже все і всі їдуть по всім полосам.
Так то воно так, але: страница Звідти: "в подальшому передбачена масштабна реконструкція. В рамках робіт планується замінити прогонову будову і прибрати колони, встановлені на проїжджій частині проспекту"
Ну невже не можна було робити це паралельно із шулявським шляхопроводом. Стан того шляхопроводу було видно неозброєним оком вже давно. А зараз отримаємо "призову гру" ще на пару років.
Hrust 05.07.2021 16:25 пишет: Вже все і всі їдуть по всім полосам.
Так то воно так, але: страница Звідти: "в подальшому передбачена масштабна реконструкція. В рамках робіт планується замінити прогонову будову і прибрати колони, встановлені на проїжджій частині проспекту"
Ну невже не можна було робити це паралельно із шулявським шляхопроводом. Стан того шляхопроводу було видно неозброєним оком вже давно. А зараз отримаємо "призову гру" ще на пару років.
Ну так то ж само построилось... само и стоит... само разрушается..., а там к перевыборам надо было готовиться, мостик стеклянный быренько построить, пару велодорожек тупиковых нарисовать...