Но все, что видел до сегодняшнего дня были напечатаны на желтом. В пятницу при мне симейный врач выняла из шухлядки пачку желтой бумаги и на ней напечатала. Значит им ее выдали и обязали именно на ней печатать, а пишут, что можно на белой и от руки...
Всмысле распечатать и заполнить вручную?.. не, ну для того что бы хвастаться перед бабками под подъездом оно может и достаточно, а я так понимаю что для того что бы въехать в Европу для теста даже жёлтой бумажки не хватит.
tarakan 25.07.2021 15:44 пишет: Но все, что видел до сегодняшнего дня были напечатаны на желтом. В пятницу при мне симейный врач выняла из шухлядки пачку желтой бумаги и на ней напечатала. Значит им ее выдали и обязали именно на ней печатать, а пишут, что можно на белой и от руки...
У меня вакцина короновак-сертификат на белой бумаге,у жены моего друга тоже короновак,но на жёлтой бумаге.У супруги файзер на жёлтой.Писал в авиакомпанию перевозчик,они сказали,что главное имя на английском и наличие всех печатей
Як показує інтерактивна мапа світу, то навіть словаки, які скасували всі карантинні обмеження для громадян України, потребують попередньої реєстрації. В Угорців треба заздалегідь запит у поліцію надіслати, але при наявності доказів про вакцинацію узгодженими в ЄС вакцинами англійською або мовою країни (колір бомажки не має ніякої ваги), можна заїжджати без запиту. Австрія-Німеччина також без проблем з бомажкою.
Так, офіційно Україна ще не має паспорту вакцинації для ЄС, а має тільки внутрішній, але я планую подорож до Австрії-Німеччини та як отримаю внутрішній та "зовнішній"(з QR-кодом) паспорти щеплення спробую через німецький CovPass зареєструватись, хоча по моєму напрямку (Словакія-Австрія-Німеччина) повинно вистачити нашої жовтої бомажки, з перекладом на інґшліш. За бортом поки що лишаються поляки, чеська рулька та Швейцарія з Норвегією, там поки що для українських туристів кордони зачинені.
Поділіться інформацією, завтра виліт до Туреччини, маємо сертифікати вакцинації, я - пфайзер, дружина - астразенеки. 2 тижні тому було все ок, сьогодні менеджер повідомила дружині, що їй слід зробити тест, з астразенекою були питання у Туреччини (можливо були якісь особливості по конкретному випадку, але ми вже не з‘ясовували). Записалися на тест на завтра . Можливо хтось літав з сертифікатом астразенеки чи проходить він для Туреччини?
Поділіться інформацією, завтра виліт до Туреччини, маємо сертифікати вакцинації, я - пфайзер, дружина - астразенеки. 2 тижні тому було все ок, сьогодні менеджер повідомила дружині, що їй слід зробити тест, з астразенекою були питання у Туреччини (можливо були якісь особливості по конкретному випадку, але ми вже не з‘ясовували). Записалися на тест на завтра . Можливо хтось літав з сертифікатом астразенеки чи проходить він для Туреччини?
Я звонил на горячую линию авиакомпании,на мой вопрос о сертификатах они попросили время для уточнения.После этого в течении часа мне перезвонили и попросили выслать копии сертификатов им на электронку.Ответили мне очень оперативно,сказали что все ок,сертификаты в порядке и мы можем спокойно лететь.У меня короновак у супруги файзер.Позвлните в контакт центр,отвечают быстро и культурно.
ми ось повернулися з Туреччини, ні ПЛР, ні сертифікати, ні HES коди не питали ніде
тільки в торговому центрі в Анталії хеш один раз запитали, один на сім'ю