Я уточню, точно Киев и 19 за рулем ? Я бы на такое даже и внимание не обратил, не то что бы тёмку создавать. Любой разворот на окружной, там толпами такие маневры совершают. А здесь пустая трасса. Такое.
Проблема якраз не в знаках, які усі є на відео. А в толеруванні порушень, бо "там всі так роблять". Був би в смузі літун за 150, яких там теж вистачає, відео було б іншим.
От скажи, тільки чесно, на місці тієї авехи, якій з того села потрібно було наліво, як би ти вчинив? Їхав би декілька кілометрів до наступного розвороту чи все ж спробував би зі смуги розгону в цей вскочити?
Мені просто цей випадок трішки нагадав дорогу з Борисполя в аеропорт, коли ти через 3 смуги на досить короткому відрізку в 300 метрів і при пожвавленому русі повинен перелаштуватись зліва вправо або їхати знову в Бориспіль і заходити на нове коло "вдячно" згадуючи водіїв, яким впадло було трішки відпустити газюльку.
Для повороту ліворуч є паралельна дорога з тунелем на розворот. Аж через 250 метрів від цього. Якщо вже так хочеться зекономити хвилину, то хоча б робити це безпечно для себе та інших. Помилився - ну ок, буде комусь прикладом, як краще не робити. Якщо ж це вже звичка, то наступного разу хтось інший може і не відпустити газюльку.
Glass 09.07.2021 13:09 пишет: От скажи, тільки чесно, на місці тієї авехи, якій з того села потрібно було наліво, як би ти вчинив? Їхав би декілька кілометрів до наступного розвороту чи все ж спробував би зі смуги розгону в цей вскочити?
Мені просто цей випадок трішки нагадав дорогу з Борисполя в аеропорт, коли ти через 3 смуги на досить короткому відрізку в 300 метрів і при пожвавленому русі повинен перелаштуватись зліва вправо або їхати знову в Бориспіль і заходити на нове коло "вдячно" згадуючи водіїв, яким впадло було трішки відпустити газюльку.
меня на житомирке больше пугают толпы желающих уйти на разворот с капитановки. у них места до разворота еще меньще, желающих много и часть сильно наглые, часть это делают меееедленно и желающих иногда очередь в два ряда. вот там я бы точно на их месте ехала бы чуть дальше на разворот
kis_kis 12.07.2021 12:25 пишет: меня на житомирке больше пугают толпы желающих уйти на разворот с капитановки. у них места до разворота еще меньще, желающих много и часть сильно наглые, часть это делают меееедленно и желающих иногда очередь в два ряда. вот там я бы точно на их месте ехала бы чуть дальше на разворот
В тому місці розворот потрібно закрити і перенести далі для створення достатньої для розгону відстані. По нормальному потрібно було б приліпити виїзд через 2-й рівень (одна підкова), але це нині не модно.
Glass 09.07.2021 13:09 пишет: От скажи, тільки чесно, на місці тієї авехи, якій з того села потрібно було наліво, як би ти вчинив? Їхав би декілька кілометрів до наступного розвороту чи все ж спробував би зі смуги розгону в цей вскочити?
меня на житомирке больше пугают толпы желающих уйти на разворот с капитановки. у них места до разворота еще меньще, желающих много и часть сильно наглые, часть это делают меееедленно и желающих иногда очередь в два ряда. вот там я бы точно на их месте ехала бы чуть дальше на разворот
Ааа, мой любимый разворот, у нас там дача Да, в часпик там хвост такой стоит, что капец, можно и минут 20 втычить из-за плотности встречного потока. Следующий разоврот через 2км возе Мрии, но там тоже хвосты стоят Я в такие дни через Ирпень езжу, чтоб не разворачиваться через Житомирку.
-GM- 09.07.2021 19:59 пишет: Для повороту ліворуч є паралельна дорога з тунелем на розворот. Аж через 250 метрів від цього. Якщо вже так хочеться зекономити хвилину, то хоча б робити це безпечно для себе та інших. Помилився - ну ок, буде комусь прикладом, як краще не робити. Якщо ж це вже звичка, то наступного разу хтось інший може і не відпустити газюльку.
тобто там проблеми було тільки відпустити газульку?