Sasha-i 12.07.2021 12:22 пишет: Поділіться контактом (хорошого), провіреного автоелектрика (бажано район Виноградаря та поблизості). Дякую.
Для якого авто? якщо для сітро, то імхо треба або до Вовасіка їхати (на оболонь, то поруч) або до Анатолія в Глеваху. Ну або на Строкача, якщо шось простеньке. Бо мені жоден не РСА електрик нормально допомогти ні разу не зміг/не схотів. В інших випадках авто можливі варіанти)
вибачаюсь що одразу не написав проблемка з Матізом. проблема полягає в тому: що йде недозаряд аккумулятора при включанні ближнього світла (офіциали, знімали генератор, типу провіряли на стенді все типу гуд, а по факту як було так і залишилося. Потім почали розказувати що то аккумулятор поганий і т.д), отож більше їм не довіряю. Ще є питання стосовно того, що щось їсть акум під час стоянки (за тиждень розряжається акум на стоянці) - узбеки - теж нічого не знайшли... якось так...
Підніму тему. Треба Автоэлектрик…правий берег. Але є умова: майстер повинен бути в чистому одязі або щастила и салон авто ))) В якісь гаражі бажання їхати мало…
VW 2.0 TDI Місяця з півтора простояла. Не хоче заводитися. За час простою сів акумулятор. Підзарядив його, але проблема десь глибже. До того, як місяць тому машину поставив проблем не було. У колбі паливного фільтра соляра є
Yurii 13.04.2023 21:30 пишет: Порадьте автоелектрика м. Харківська
VW 2.0 TDI Місяця з півтора простояла. Не хоче заводитися. За час простою сів акумулятор. Підзарядив його, але проблема десь глибже. До того, як місяць тому машину поставив проблем не було. У колбі паливного фільтра соляра є
гугли 2 Саші і тягни до них. М. Червоний хутор. В мене теж 2.0 Тді. Теж десь місяц стояла. Звісно акум сів. Але взяв бустера і завів. А які хоть при знаки ?
Дякую. Бустер не допоможе. Акум нормальний. Крутить добре. Я грішив на сигналку, що десь коротнула, заглючила, ще й акума висадила, але ні. Щось десь інше.
Yurii 18.04.2023 15:11 пишет: Дякую. Бустер не допоможе. Акум нормальний. Крутить добре. Я грішив на сигналку, що десь коротнула, заглючила, ще й акума висадила, але ні. Щось десь інше.
як зробиш то відпиши будь-ласка. Цікаво яка була причина
Теж треба електрик,але щоб не просто міняв в зборі деталі, а вмів "заколхозити" - треба зняти ручку на дверях і перепаяти в ній кнопку. Буду вдячний за поради.
hugo-smk 21.04.2023 21:14 пишет: Теж треба електрик,але щоб не просто міняв в зборі деталі, а вмів "заколхозити" - треба зняти ручку на дверях і перепаяти в ній кнопку. Буду вдячний за поради.
Знайшов на ... кабанчику) Справа зроблена,ціна адекватна наче,але рекомендувати не можу через специфічний підхід до справи
СТО "Франт Авто" Сырецкая, 46 Сергей 098 293 35 84 Весной к нему обращался, он мне зеркало перепаковывал, там проводка сгнила, и сделал так, чтобы снова все складывалось/открывалось/опускалось при движении задним ходом, а также кнопки на руле починил от магнитолы и кнопку управления самим рулем
Підніму тему. Сеат Леон 2. Усі стрілки на приборній панелі вмерли. Але БК працює. Запобіжники, наче, всі цілі. Поділіться контактами електрика, бажано десь в районі ПОХа.