Кермо перефарбували, шкіра була в ідеальному стані. В сидінні нічого критично, в них болячка, з боку тріскається кож зам, вставка невелика. На швидкість не впливає, але що разу як відчиняєш двері, око ріже.
Тяга 670, робота 500 Профілактика 400 Масло 370*7л, фільтр 350, робота 300 Повітря 350, робота200 Салона 400, робота 200 Паливний 1400, робота 200 Сайленблоки 1000грн пара + 1400 заміна.
Підсумую, може хтось шукає або дивиться собі такий варіант. Авто 2009 року, пробіг 250тис на момент продажу. Володів 2 роки, проїхав з 200 до 250тис. Із проблем з якими стикнувся, заміна сайлентблоків в підрамнику, в ричагах по 1шт, втулки стаба, підшипник ступіци ( тут тільки разом із ступицею), профілактика супортів із заміною направляючих, це майже на 250тис. Наче все. По двигуну і електричній частині проблем не було, мозок не виносила ні крупними поломками ні мілкими. Із нюансів, це проблема із сонцезахисними козирками, тут заміна. І безключовий доступ на дверних ручках, тут ремонт копійки і своїми руками. Доволі комфортне авто, 101% краще за Кіа/Хюндай, Кашкай. Корозії не було по кузову взагалі. Самі головним плюси, це не убиваємий двигун і коробка, що механіка, що автомат. Цепок ГРМ ходить 300тис +. Щеплення було рідне, як і маховик.
А чому вважаєш, й чим саме, краще за корейців та навіть за японця-кашкая? 1й колеос, наче, теж(як й 2й) у Кореї збирали?
зі. десь у ФБ, на всесвітньому колеос-клубі, власники пробігами мірялися...то там були й 300-400+тис...
Так і твій в Кореї збирають. За корейців краще у всьому, якість матеріалів, особливо шкіра на сидіннях, та і взагалі пластик в салоні, комплектацією, якість металу, краще працює підвіска і тихше. Туксон довгий час був в сім'ї, наїздив не одну тисячу км, також на роботі у колеги був, мрак а не авто на фоні Рено. Кашкай також програє, нижче напишу.
ПС. Я коли продавав, приїхали підборщики 2 людини, які шукали замовнику саме Колеос. Так от, один із них проїхав на такому самому 540тис км. Дизель+ автомат. Казав, що авто супер, дружині купив потім Кашкай, поїздили рік і продали, сказав після Рено, Кашкай програє у всьому.
А чому вважаєш, й чим саме, краще за корейців та навіть за японця-кашкая? 1й колеос, наче, теж(як й 2й) у Кореї збирали?
зі. десь у ФБ, на всесвітньому колеос-клубі, власники пробігами мірялися...то там були й 300-400+тис...
Так і твій в Кореї збирають. За корейців краще у всьому, якість матеріалів, особливо шкіра на сидіннях, та і взагалі пластик в салоні, комплектацією, якість металу, краще працює підвіска і тихше. Туксон довгий час був в сім'ї, наїздив не одну тисячу км, також на роботі у колеги був, мрак а не авто на фоні Рено. Кашкай також програє, нижче напишу.
ПС. Я коли продавав, приїхали підборщики 2 людини, які шукали замовнику саме Колеос. Так от, один із них проїхав на такому самому 540тис км. Дизель+ автомат. Казав, що авто супер, дружині купив потім Кашкай, поїздили рік і продали, сказав після Рено, Кашкай програє у всьому.
Так знаю, що мій Самсунг у Кореї зібраний...за якістю матеріалів/оздоблення салону, він навіть відчутно краще мого гольфу попереднього Але...коли рік тому, обирав, то порівнював наприклад з хюндаєм (туксон/санта)...то якість інтер'єру була +- зпівставна, хоча у Колеоса все ж краща, особливо вимірюючи за ціною/якістю, тому й обрав його у результаті)
калеос наче з ікстрейлом на одній платформі, до чого тут кашкай?
калеос наче з ікстрейлом на одній платформі, до чого тут кашкай?
До того, що вибирають в 99% по коштах і подобається/не подобається, а не по платформах.