вот мне нравится городок принстон в нью-джерси. а там сцк средняя на домовладение 138, причём два года назад , исчо и домики по мильйону. и это, прошу заметить, вовсе не колефорнея.
це такий собі показник. якщо реально рлзглядати, то це краще робити по ріелтор-меп - просто відкриваєш і дивишся що пропонують. часто буде дуже відрізнятись від цієї медіан, причому в обидва боки
так я і подивився. ціни за три спальні починаються з 400к, нормальне -- з 550-600
У меня так друг в Канаде устроился. Сами с женой звезд с неба не хватают, но сын с 6 лет там и вот он уже полноценный канадец, офицер ихней армии с серьезным соцпакетом и гарантиями от государства. Они отдавали себе отчёт для чего они так поступают.
Доброго дня. У мене така ситуація що є варіант виїзду в США, але чим там займатись, а відповідно скільки заробляти, не уявляю до кінця. Тут я програміст 1С, там це нафіг нікому не треба. Виходить або переучуватись на "інше" ІТ або взагалі від цього напрямку відходити і шукати нові професії для себе. В когось із переїхавших був досвід відкриття своєї справи/невеликого бізнесу конкретно в США/Канада?