autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
alex_b | пользователь **
Дорога на Харьков
12 августа 2021 в 07:55
А что уважаемое комьюнити скажет про дорогу на Харьков?
Стандартный маршрут пестрит значками Дорожные работы. Дорога через Ахтырку вроде как то же время, но без дорожных работ. Я никогда по ней не ездил. Вообще. Что скажет народ, мотающийся в Харьков? Ехать привычно через Полтаву или махнуть через Ахтырку?
Claus | Супер писатель! ***
Re: Дорога на Харьков
[Re: alex_b] 12 августа 2021 в 08:04
Ехать как обычно, без всяких Ахтырок.
Amateur | ExГазировщик **
[Re: alex_b] 12 августа 2021 в 08:05
alex_b 12.08.2021 07:55 пишет:

Стандартный маршрут пестрит значками Дорожные работы. Дорога через Ахтырку вроде как то же время, но без дорожных работ. Я никогда по ней не ездил. Вообще. Что скажет народ, мотающийся в Харьков? Ехать привычно через Полтаву или махнуть через Ахтырку?

Я б їхав через Полтаву, так, багато ремонтів, але хоч відоме нормальне покртиття, що там з дорогою через Ахтику не знаю, може хтось тут підкаже. Окрім того гугл каже, що через Полтаву на 40 хвилин бистріше, навіть не дивлячись на ремонти.
alex_b | пользователь **
[Re: alex_b] 12 августа 2021 в 08:55
Спасибо! Не буду экспериментировать. Тем более, что есть традиция завтракать в кафе Форест на выезде из Полтавы дерунами (не реклама)
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Amateur] 12 августа 2021 в 10:33
Amateur 12.08.2021 08:05 пишет:

alex_b 12.08.2021 07:55 пишет:

Я б їхав через Полтаву, так, багато ремонтів, але хоч відоме нормальне покртиття, що там з дорогою через Ахтику не знаю, може хтось тут підкаже. Окрім того гугл каже, що через Полтаву на 40 хвилин бистріше, навіть не дивлячись на ремонти.

Їздив туди і назад наприкінці травня і на початку червня. Традиційним шляхом. Особливих проблем не помітив (до Полтави та односмугового руху був готовий).
Найбільша біда то є Бориспіль з його клятими 21 світлофором.
Гадаю що Харківською трасою буде швидше, аніж через Ахтирку не на 40 хв, а мінімум на годину-півтори.
Бо ж гугл рахує виходячи із дозволеної швидкості...., а через Ахтирку сильно швидше за дозволену і не проїдеш.
Olegxxl | патриарх ***
[Re: alex_b] 12 августа 2021 в 12:10
едь через Полтаву, там самые глубокие ямы полатали
ремонтные работы напрягают, но не очень сильно, большинство самосвалов с асфальтом вежливо подвигаются и подсказывают поворотниками
если есть возможность поехать ночью или очень рано утром, то можно проскочить большинство участков ремонта до начала работ
хорошей дороги
Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 45 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1117