Стационарный автономный GPS навигатор - Навител. Иногда Гугл или Мапс как дополнение. Вейз хорош в Румынии, Болгарии тоже можна, В Турции Вейз - никакой.
San40S 14.08.2021 10:42 пишет: Якщо мова, саме про планування, типу прикинути вдома скільки км і часу займе поїздка, - то альтернатив ГуглМапс, не так багато.
А по їзді, Вейз, Гугл, OsmAnd.
так,про планування. Маю на увазі спланувати в які місця треба поїхати,нанести їх на мапу.Потім на місці вже планувати маршрут до них. Мені якось більше підходить гугл-там пам'ятки можна дивитись,їх багато. Знайомі за maps.me голосують. Можливо я не все про той сервіс знаю...
San40S 14.08.2021 10:42 пишет: Якщо мова, саме про планування, типу прикинути вдома скільки км і часу займе поїздка, - то альтернатив ГуглМапс, не так багато.
А по їзді, Вейз, Гугл, OsmAnd.
так,про планування. Маю на увазі спланувати в які місця треба поїхати,нанести їх на мапу.Потім на місці вже планувати маршрут до них. Мені якось більше підходить гугл-там пам'ятки можна дивитись,їх багато. Знайомі за maps.me голосують. Можливо я не все про той сервіс знаю...
Я щоб знайти цікаві місця у тому чи іншому місті користуюсь, як правило, тріпмайдрімом. А потім вже знаходжу їх в Гугл мепс, відмічаю там і дублюю в Sygic.
В Гугл мапс, є прикольна штука - "Мої карти" (Гугл карти > Меню > Ваші місця > Карти > далі або "створити карту", або обрати існуючу). Я так створюю окремі мапи під окрему країну/поїздку з нанесенням цікавих для мене місць і потім зручно дивитись що де є (див. скрін)
Ну або просто цікаві місця, відмічати "зірочками" на звичайній Гугл мапі.
Плануємо по Гуглмапс. Їдемо в Ураїні, коли потрібен навігатор, теж з Гуглмапс. Їдемо за кордоном, якщо потрібен навігатор, з Мапс.мі. Пішки гуляємо з Мапс.мі, саме в ньому відмічаємо бажані для відвідування місця.
Где трафика не жалко - гугл. Где уже надо считать - мапс. Единственное что - по мапс.ме, ездить по городам со сложными развязками - это остервенеть можно. оно тупое и вообще не вчехляет на какой этаж развязки надо заворачивать, если они идут в одном направлении.
Добрый день.Начал пользоваться maps me. Подскажите,почему она прокладывает маршрут по второстепенным дорогам? (сейчас нахожусь на Крите. Строю маршрут от Малия до Балоса. Посторила маршрут не по магистрали,а по мелким дорогам,селам...)В настройках нашел исключить грунтовые дороги. Но не помогло