Если тема про Турцию то спрошу тут. Сейчас для вылета в Турцию тесты катят? В Стамбуле как обстановка? В Стамбул никто не собирается в ближайшее время?
egorka 05.11.2021 13:22 пишет: Если тема про Турцию то спрошу тут. Сейчас для вылета в Турцию тесты катят? В Стамбуле как обстановка? В Стамбул никто не собирается в ближайшее время?
Летів Розою. Про HES код, сертифікати, тести (дітям) питалися тільки на check-in, уважно їх не розглядали. Турки дивилися тільки паспорт.
egorka 06.11.2021 13:24 пишет: Вообщем ниче не поменялось. А давно был? Как погода? Кафешки рестораны работают?
Якщо питання до мене, я був в останній тиждень жовтня в сильно нетрадиційному для пакетних туристів місці - Каш (Kas') до того ж на самому краю півострова, тому там було холодніше ніж будь де з відомих курортів (20-24). Для мене - це дуже комфортно. Зараз згідно з прогнозом там потеплішало, сьогодні +29. В самому Каші всі ресторани працювали. Народу було повно, можливо багато турків, що приїхали святкувати день Туреччини (29 жовтня).
egorka 06.11.2021 13:24 пишет: Вообщем ниче не поменялось. А давно был? Как погода? Кафешки рестораны работают?
Якщо питання до мене, я був в останній тиждень жовтня в сильно нетрадиційному для пакетних туристів місці - Каш (Kas') до того ж на самому краю півострова, тому там було холодніше ніж будь де з відомих курортів (20-24). Для мене - це дуже комфортно. Зараз згідно з прогнозом там потеплішало, сьогодні +29. В самому Каші всі ресторани працювали. Народу було повно, можливо багато турків, що приїхали святкувати день Туреччини (29 жовтня).
Рік на рік не приходиться. В листопаді зазвичай починається сезон дощів пік якого припадає на грудень-січень (до 6 дощових днів на місяць). До того ж цей рік прохолодніший за минулий. Втім турки тиждень тому оголосили, що через великий попит планують продовжити роботу курортів в Белеке та Кунду ледь не до Нового Року, там було найтепліше море на той час, натомість Аланія та Сіде вже почали згортати свої готелі. Але якщо брати не пакетний відпочинок, то я б задоволенням поїхав в той самий Каш. Довге купання вирішує басейн з підігрівом (щоправда є далеко не у всіх), а пару разів пірнути в море можна і в лютому (+17), для мене як для людини, що народжена на Балтиці, це абсолютно комфортно як і температура повітря +14.
P.S. Непоганий сайт зі статистикою по всім курортам. Наприклад, Белек .
San40S 09.11.2021 13:05 пишет: Народ, а підкажіть... в кінці листопада, є сенс пертись на узбережжя Туреччини? Якщо так, то куди тепліше?
ну многие отели уже позакрывались. Если просто отдохнуть и пошарится по всяким екскурсиям , шопинг то можно ехать. Но Отель выбирать с подогреваемым бассейном. Если в море не купатся то можно в саму Анталию. Но и посмотреть примерно погоду в тех краях где планируете отдыхать. Ну и цены немного упали. Если подышать свежим горным и морским воздухом то можно и в Кемер или рядом. Вчера смотрел обзор нашего одного блогера/ турагента то он сейчас в отеле Мираж в Гейнюке. Там есть подогреваемый бассейн и цена на сейчас 700/800 евро на двоих