Andrey-Mil 18.08.2021 16:29 пишет: Чекати на світлофорах на площі ВВВ дратує
Так по Омеляновича-Павленка та Парковій також світлофорів трошки є. У цьому районі я абориген, і їду по парковій лише якщо мені треба на міст Метро. Якщо на Патона або далі (Кірпи, Південний) - то по старонаводницькій.
Дякую! То вже особисті "таргани" мабуть. По старонаводницький тягнешся до першого світлофора, потім стоїш на другому... Лаврська - там взагалі світлофор короткий.. А по парковій наше хоч повільно, але сунешся. Може колись при нагоді порахую час.
Наразі сів у "засідку" чекати кінця робочого дня. Буду ускладнювати трафік! Їхав мостом кирпи з лівого на правий - порожньо! І єкіпаж поліції стоїть біла платформи "лівобережна".
Я оце дивуюся з макак, які всупереч усім попередженням напаркували свої відра вздовж В.Васильківської - коли техніка поїхали в три ряди і почала навколо тих корчів маневрувати - чесне слово хотілось би щоб пару бамперів забрали з собою. Клінічні ідіоти
vasikk 18.08.2021 17:47 пишет: Я оце дивуюся з макак, які всупереч усім попередженням напаркували свої відра вздовж В.Васильківської - коли техніка поїхали в три ряди і почала навколо тих корчів маневрувати - чесне слово хотілось би щоб пару бамперів забрали з собою. Клінічні ідіоти
Ну в части мест таки пусто, а в части- запарковано
vasikk 18.08.2021 17:47 пишет: Я оце дивуюся з макак, які всупереч усім попередженням напаркували свої відра вздовж В.Васильківської - коли техніка поїхали в три ряди і почала навколо тих корчів маневрувати - чесне слово хотілось би щоб пару бамперів забрали з собою. Клінічні ідіоти
Ну в части мест таки пусто, а в части- запарковано
Коли дивився як військовий за кермом цієї техніки намагався об'їхати чиєсь відро напроти Оперети - було соромно.
Вейз уже трещит по швам от народного гнева. Вангую следующее - ближе к полуночи автоуашники с боями выкарабкаются из пробок, и начнут гневно стучать по клавиатуре, проклиная зе-парад, бессмысленный и беспощадный.
Сегодня дорога с работы, которая обычно занимает 1-1,5 часа, длилась 2ч 40мин Понимал, что так будет, но очень нужно было сегодня быть на машине. Зато стоя в пробке на Бандеры полюбовался в небе на наши ВВС и "Мрію" вживую увидел на небольшой высоте.
vasikk 18.08.2021 18:04 пишет: Коли дивився як військовий за кермом цієї техніки намагався об'їхати чиєсь відро напроти Оперети - було соромно.
Як на мене - соромно за військового водія цієї техніки (хоча він і не до чого, бо виконує наказ).
О це "танки в городе" стосовно парадів - це наслідок тяжкого дитинства у СРСР як на мене, та виглядає гидко щодо людей (як військових, так і цивільних)
Valerievna 17.08.2021 15:10 пишет: Ну отлично. т.е. если я буду в это время на работе на М. Рыбалко, то домой на Ак. Туполева я попаду после полуночи, ну норм вообще
ты не знаешь, как с Рыбалко проехать на Туполева минуя Победы?
А при чём здесь Победы Я по ней и так и так не езжу. А с Рыбалко надо для этого сначала выпарковаться между танками, идущими колонной)) Но всё обошлось))