Я не можу зрозуміти , звідки такий ажіотаж , та попит . Взагалі думав , що інет є давно і у всіх . Оптика , то вже окрема тема , та як що так хочеться
Не у всіх є резервування по живленню, тому й попит. Оптика не завжди можлива(банально відсутні вільні жили), або трохи оверпрайс + необхідність живити ще одну коробочку.
В ответ на: Мда, попит попроджує пропозицію. Першу заявку коли подавав, було ще 299
Я не можу зрозуміти , звідки такий ажіотаж , та попит . Взагалі думав , що інет є давно і у всіх.
Інет є давно у всіх. Але далеко не у всіх - він працює, коли нема електрики. Тому і ажіотаж. Наприклад, я собі, до провідного інтернету, який одразу пропадав - нещодавно підключив ще оптику від Corbina.ua (вони були вже в нас, в будинку). Майстра треба було чекати 2 місяці, але я дочекався, прийшли точно в той день, як було домовлено. Вартість 200 грн/міс/100 МБіт/с. Обіцяють до 48 годин роботи без електрики.
Мобільний інтернет - в нас, без електрики - дуже поганий (як і в багатьох), бо відключається від електрики великий район.