autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Traveler | Дядя Сь **
Реклама в фб і боти
2 сентября 2021 в 12:49
Періодично подаю рекламу з робочої сторінки. І інколи ставлю, як мету - отримати більше повідомлень. Залишаю або стандартні питання, або редагую.

Так от на рекламу часто приходить 1-2 питання у фб. А потім, незалежно від відповіді - ніякої реакції. Це боти чи хтось від нічого робити натискає і його сама відповідь не цікавить?
||AZAZELLO|| | Достоевский **
Re: Реклама в фб і боти
[Re: Traveler] 3 сентября 2021 в 16:18
Traveler 02.09.2021 12:49 пишет:

Періодично подаю рекламу з робочої сторінки. І інколи ставлю, як мету - отримати більше повідомлень. Залишаю або стандартні питання, або редагую.

Так от на рекламу часто приходить 1-2 питання у фб. А потім, незалежно від відповіді - ніякої реакції. Це боти чи хтось від нічого робити натискає і його сама відповідь не цікавить?

могу по себе сказать. Иногда может какая-то реклама, но я хочу почитать о продукте в целом. а меня либо заставляют поделиться телефоном в форме либо всплывают вопросы. Я конечно тыкаю в вопрос, но вот желания общаться в деталях в тот конкретный момент нет. Я люблю почитать инфу на сайте сначала, подготовиться к вопросам, а потом под настроение уже общаться.
Traveler | Дядя Сь **
Re: Реклама в фб і боти
[Re: ||AZAZELLO||] 6 сентября 2021 в 12:05
||AZAZELLO|| 03.09.2021 16:18 пишет:

могу по себе сказать. Иногда может какая-то реклама, но я хочу почитать о продукте в целом. а меня либо заставляют поделиться телефоном в форме либо всплывают вопросы. Я конечно тыкаю в вопрос, но вот желания общаться в деталях в тот конкретный момент нет. Я люблю почитать инфу на сайте сначала, подготовиться к вопросам, а потом под настроение уже общаться.

Так після тих питань ніякої реакції. Якщо тебе реально щось цікавить - ти б відповів та питання білий колір цікавить чи чорний. Або ще якісь уточнюючі?
Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator 

0 користувачів і 10 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 6574