autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

на місяць відмінити смугу Громадського транспорту Київ (11/11)

harald67 | подсевший на форум **
Re: на місяць відмінити смугу Громадського транспорту Київ
[Re: Daugava] 28 сентября 2021 в 13:39
Daugava 28.09.2021 13:19 пишет:

Комфортний транспорт - це як раз "вільно аж до можливості сісти" і так він і має бути, а не "бички в томаті".
Мертві затори на Лобановського були задовго до появи там смуг ГТ, в першій я потрапив 32 роки тому, коли нас студентів політеху везли в якусь осінню суботу на овочеву базу перебирати моркву, до Києва я не знав, що таке затори, тому так закарбувалося в пам'яті.
Саме смуга ГТ дала можливість більшій кількості народу пересуватися швидше, до її появи, я пішки від Севастопольської до Кайсарова йшов швидше за ГТ, до Деміївки вже було простіше і ГТ мене наздоганяв і ми проходили ці 5км приблизно в однакові 50 хвилин. Одразу після запуску ГТ, коли активно боролися з , я пару разів проїхався цим маршрутом старезними повзучими тролейбусом в ранкову годину пік. Обидва рази вклався в 15 хвилин. Як там зараз не знаю.

Про Лобановського я писав як про приклад поміркувати як буде краще - зі смугою ГТ чи без? Там ще й ліві повороти багато шкоди несуть. А від того, що ГТ може проїхати швидше, а усі інші автівки стоять удвічі довше і весь цей час генерують шкідливі викиди ще не відомо кому краще.
А от із Лесі інша ситуація - які проблеми вирішує смуга ГТ на цій вулиці і кому вона потрібна? Коли там затор (а в напрямку центра біля Олександрівської лікарні він там майже завжди) то чи є там смуга ГТ, чи не перекрита паркованцями, ні на що не впливає. Як стоїть ГТ (якого у заторі можна і не помітити, так там його мало) з усіма так і стоїть. Те саме на площі Лесі у напрямку центру і перед площею у напрямку від центру. Увечері затик в напрямку від центру ледь не від будинку подарунків і смуга ГТ нічим тролейбусам не допомагає, бо все упирається у затики на мостах. Розв'язки по всій вулиці по дебільному організовані.
П.С. Щодо комфортного транспорту - то звісно добре їздити сидячи, але ж такого майже немає у Києві у години пік. І ніж відволікати тролейбуси на мало кому потрібний 15-й маршрут може доцільно було б їх перекинути кудись на справді витребувані і перевантажені напрямки. Наприклад якось стояв біля метро Чернігівська на вулиці, що поперек гілки метро, так там жах із ГТ. Суцільні забиті маршрутки. А в цей час 15-й тролейбус собі катається порожнім по Лесі.
Змінено harald67 (13:42 28/09/2021)
Drunkard | **
[Re: harald67] 28 сентября 2021 в 14:58
harald67 28.09.2021 13:39 пишет:

А від того, що ГТ може проїхати швидше, а усі інші автівки стоять удвічі довше і весь цей час генерують шкідливі викиди ще не відомо кому краще.

Ні, не стоять довше.
amidov | member ***
[Re: balagan] 29 сентября 2021 в 08:06
Проблема не в полосе ОТ, хотя наша городская власть недолуга и в этом вопросе. Просто всех много, а всего мало. 5 лет тому в окрестных дворах парковалось 30 авто, а теперь в них же 100 авто.
Scrip | V.I.P *
[Re: amidov] 29 сентября 2021 в 08:55
amidov 29.09.2021 08:06 пишет:

Проблема не в полосе ОТ, хотя наша городская власть недолуга и в этом вопросе. Просто всех много, а всего мало. 5 лет тому в окрестных дворах парковалось 30 авто, а теперь в них же 100 авто.

Проблема в том, что численность населения Киева растет, отсутствие генплана - хаотичная застройка ложится на инфраструктуру, созданную еще в середине прошлого столетия, отсутствие окружной дороги вокруг Киева, отсутствие развязок и дорог, парковок + идиотские решения с полосами ОТ, велосипедными дорожками из ниоткуда и ведущие в никуда = результат, который мы наблюдаем. И с каждым годом будет только хуже.
Androll | важничающий писатель **
[Re: Scrip] 29 сентября 2021 в 09:06
Scrip 29.09.2021 08:55 пишет:

amidov 29.09.2021 08:06 пишет:

Проблема в том, что численность населения Киева растет, отсутствие генплана - хаотичная застройка ложится на инфраструктуру, созданную еще в середине прошлого столетия, отсутствие окружной дороги вокруг Киева, отсутствие развязок и дорог, парковок + идиотские решения с полосами ОТ, велосипедными дорожками из ниоткуда и ведущие в никуда = результат, который мы наблюдаем. И с каждым годом будет только хуже.

вчера в новостях озвучили очередной маразм от урбанистов: по четным дням ездить машинам с номерами оканчивающимся на четную цифру, а по не четным - на не четную.

прийдется покупать вторую машину чтобы номера были чет/нечет
Змінено Androll (09:06 29/09/2021)
Scrip | V.I.P *
[Re: balagan] 29 сентября 2021 в 11:32
Есть сообщества урбанистов, я думаю, пора делать сообщество автомобилистов и устраивать автомобильные марши на крещатике со скоростью 1 км час))
XS1 | Достоевский **
[Re: Scrip] 29 сентября 2021 в 12:02
Scrip 29.09.2021 11:32 пишет:

Есть сообщества урбанистов, я думаю, пора делать сообщество автомобилистов и устраивать автомобильные марши на крещатике со скоростью 1 км час))

Так почти ежедневно в час пик, особенно во время серьезных ремонтов чего-либо из магистральных дорог.
Scrip | V.I.P *
[Re: XS1] 29 сентября 2021 в 12:15
Требований же не выдвигают, в состав рады имбицилов при Кличко не входят) Так что это не одно и тоже
Gavik | Достоевский *
[Re: Androll] 29 сентября 2021 в 12:57
В ответ на:

по четным дням ездить машинам с номерами оканчивающимся на четную цифру, а по не четным - на не четную

С 0 в конце , как быть не сказали ?
Daugava | V.I.P ***
[Re: Gavik] 29 сентября 2021 в 13:05
Gavik 29.09.2021 12:57 пишет:

С 0 в конце , как быть не сказали ?

Ті, хто прогулював математику, можуть звернутися до вікіпедії.
Нуль - парне число

Взагалі Київ в боротьбі з автомобілями проходить шлях, який почав торувати з різним успіхом цивілізований світ 50+ років тому.
Досвід цивілізації показує, що ідеї, які висуває "партія автомобільних неімбецілів", на зразок прибрати смуги ГТ, розширити дороги, побудувати розв'язки, як правило ведуть нікуди.
Gavik | Достоевский *
[Re: Daugava] 29 сентября 2021 в 13:19
В ответ на:

Ті, хто прогулював математику, можуть звернутися до вікіпедії

Так и скажу при случае и что такое википедия ?
Daugava | V.I.P ***
[Re: Gavik] 29 сентября 2021 в 14:14
Gavik 29.09.2021 13:19 пишет:

Так и скажу при случае и что такое википедия ?

Не знання законів математики не звільняє від відповідальності. Якщо приймуть, що парним не можна, та піймають з нулем, до одразу по всій строгості закону.

Інша справа, що непарних днів більше, ніж парних. У звичайний рік на 7, у високосний на 8. Окрім того, існують іменні номери, хоча до них в парі йдуть звичайні, тому парність іменних може базуватися на них.
Gavik | Достоевский *
[Re: Daugava] 29 сентября 2021 в 14:29
В ответ на:

Якщо приймуть, що парним не можна, та піймають з нулем, до одразу по всій строгості закону

Выше , сам же говорил , что это полумера и ничего особо не даст + как это узаконить . Больше на джентельмеское соглашение похоже .
amidov | member ***
[Re: balagan] 29 сентября 2021 в 22:53
Можно сколько угодно клясть урбанистов, как буд-то это они хаотично застраивают город похерив генплан. Вот только это ничего не изменит. Пока народ охотно скупает недвигу в человейниках, а городская власть положила большой и толстый на проблемы пересичного.
Rust | СуперСтар **
[Re: balagan] 30 сентября 2021 в 07:36
balagan 08.09.2021 09:46 пишет:

при чому той сами ГТ не може проїхати, тому що в кінці Північного мостуГТ потрібно перелашуватися в іншу смугу, а там вже все заблоковано

як вважаєте?

Тобто причина корки не ГС, якщо заблоковано вже після мосту?
uds214 | старожил *
[Re: balagan] 30 сентября 2021 в 10:27
сьогодні Троєщина-Жуляни на 20хв.швидше, не знаю в чім причина. жодного копа на полосах для ГТ не видно було, всі їхали веселіше
Gavik | Достоевский *
[Re: uds214] 30 сентября 2021 в 12:42
В ответ на:

жодного копа на полосах для ГТ не видно було, всі їхали веселіше

Тоже обратил на это внимание , им просто уступают когда они едут по полосе . Единственное место - Подъем , Спуск - Лобановского , там тормозят иногда .
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

на місяць відмінити смугу Громадського транспорту Київ (11/11)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 25 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 20887