Я вже писав що мене дуже вразили в Швейцарії паркінгі, підземні паркінги. Вони є всюди, під парками, домами, торговими центрами, магазинами, площами, то що. Ми вибирали паркінг, по перше там завжди було місце, по друге в підземних гаражах можна було розраховуватись карткою. І все просто не треба паритись з різною розміткою, часом паркування, монетами, тут поставив машину, прийшов заплатив карткою в автоматі і виїхав. Єдиний недолік як правило рахувало годинами, ми один раз заплатили за паркінг і виявилось що буквально пару хвилин назад почалась нова година і ми були вимушені за 2хв. заплатити як за годину.
Також є гаражі багато рівневі, місця для електромашин, є місця для інвалідів, навіть тільки для жінок, таки місця як правило на початку паркінгу. Проблема всіх паркінгів не тільки підземних, а і всіх те що місця дуже вузькі, всі швейцарці у відгуках на це скаржаться, є підземні паркінги де великим машинам в загалі дуже тяжко, всі кути і повороти пошкрябані, не знаю як би було як що б ми були на спортейджі, але корса завжди гарно всюди вміщалась, я тільки боявся щоб не подряпали.
Коли перед поїздкою вивчав особливості правил та паркінгу в Швейцарії то все переживав як буде з парковкою в містах, але вийшло краще чим я планував. Штраф за не правильне паркування, або перевищення часу 40 франків (1140 грн.)
І от всю дорогу я думав, чому у них можна було вирити і облаштувати ці всі підземні паркінги, а у нас це не можливо (