Несподівано на 8 році експлуатації субару поставив її вчергове на сигналізацію із відкритими вікнами і помітив, що вікна не закрилися. Ця функція у мене заведена на сигналізацію. Там же складання дзеркал і вони досі складаються при постанові на сигналізацію. Де шукати корінь зла і куди звертатися із таким.
Re: Припинили працювати доводчики скла, куди копати?
[Re: harald67] 16 сентября 2021 в 15:03
harald67 16.09.2021 14:47 пишет: Несподівано на 8 році експлуатації субару поставив її вчергове на сигналізацію із відкритими вікнами і помітив, що вікна не закрилися. Ця функція у мене заведена на сигналізацію. Там же складання дзеркал і вони досі складаються при постанові на сигналізацію. Де шукати корінь зла і куди звертатися із таким.
А імпульсний режим з кнопки працює? Як варіант - було від'єднано АКБ і збилися налаштування імпульсного режиму. Я не знаю, як в Вашому авто, а в моєму профільному при від'єднанні АКБ потрібно заново "вчити" імпульсний режим (у крайніх положеннях тримати зажатими кнопки кожного склопідйомника близько 3 секунд) .
[Re: Кениец] 16 сентября 2021 в 15:07
Кениец 16.09.2021 15:03 пишет:
harald67 16.09.2021 14:47 пишет: Несподівано на 8 році експлуатації субару поставив її вчергове на сигналізацію із відкритими вікнами і помітив, що вікна не закрилися. Ця функція у мене заведена на сигналізацію. Там же складання дзеркал і вони досі складаються при постанові на сигналізацію. Де шукати корінь зла і куди звертатися із таким.
А імпульсний режим з кнопки працює? Як варіант - було від'єднано АКБ і збилися налаштування імпульсного режиму. Я не знаю, як в Вашому авто, а в моєму профільному при від'єднанні АКБ потрібно заново "вчити" імпульсний режим (у крайніх положеннях тримати зажатими кнопки кожного склопідйомника близько 3 секунд) .
АКБ останні півроку не від'єднував. Раніше коли від'єднував нічого страшного не відбувалося. Перенавчати доводилося лише дисплей та вітання. Що таке імпульсний режим склопідйомників?
[Re: harald67] 16 сентября 2021 в 15:56
У меня также эта функция реализована через нештатную сигнализацию. Монтировал кум и помню, что дополнительно устанавливал два реле (на открытие и закрытие). Сигнал идет с сигнализации на реле, которое включает питание на моторчик. Как вариант, реле не вечные, возможно контакты в них подгорели, надо заменить...
[Re: FanCase] 16 сентября 2021 в 16:41
FanCase 16.09.2021 15:56 пишет: У меня также эта функция реализована через нештатную сигнализацию. Монтировал кум и помню, что дополнительно устанавливал два реле (на открытие и закрытие). Сигнал идет с сигнализации на реле, которое включает питание на моторчик. Как вариант, реле не вечные, возможно контакты в них подгорели, надо заменить...
Дякую. Може і у мене так. Тим більше що штатної сигналізації у субару немає. Лише іммобілайзер.
[Re: harald67] 16 сентября 2021 в 23:04
Було таке з доводчиками поставленими офіціалами. Довго думав, а виявилось, що вони почепили блок доводчика на один запобіжник з обігрівом дзеркал. Добре, що було зимою і помітили, що перестало гріти дзеркала і не всти розібрати пів-автомобля.
[Re: odri] 17 сентября 2021 в 10:00
odri 17.09.2021 09:57 пишет: Похоже на механику. Снять карту двери и смотреть.
А до чого тут механіка? Усі 4 скла відкриваються і закриваються без проблем і своїми кнопками і кнопками на водійських дверцятах. Не спрацьовує лише функція автозамикання усіх вікон при постанові на сигналку.
[Re: harald67] 18 сентября 2021 в 16:24