Paparatsio 10.10.2021 21:26 пишет: Мало цікавлять форумні холівари, я тут щоб запитати , а не для того щоб комусь щось доводити. Маю знайому на голубій цх5 2012 140тис. 2.0 ркп-задрало мотора, при прийомкі майстер сказав що в них то стандарна ситуація , оф станція м.Харків. Маю знайомого на мазді 6 з мотором 2.2 дизель, прямував з Норвегіі до Польщі, прогоріли вогнетривкі шайби під форсунками , не маю технічних деталей що за чим трапилося ,але мотор замінили на контрактний. Перечитавши російський цх 5 клуб зрозумів що то є лотерея!
Шайби прогоріли і мотор замінили? Нічого собі В мене заміна цих шайб 5к на 6 горшків. Розхідник для дизеля, у всіх прогорають при 100+ пробігах.
Будь-яке БВ авто це лотерея. Тому обираючи таке маєш бути готовий до сюрпризів. Якщо сцикотно, то бери нову.
Paparatsio 10.10.2021 21:26 пишет: Мало цікавлять форумні холівари, я тут щоб запитати , а не для того щоб комусь щось доводити. Маю знайому на голубій цх5 2012 140тис. 2.0 ркп-задрало мотора, при прийомкі майстер сказав що в них то стандарна ситуація , оф станція м.Харків. Маю знайомого на мазді 6 з мотором 2.2 дизель, прямував з Норвегіі до Польщі, прогоріли вогнетривкі шайби під форсунками , не маю технічних деталей що за чим трапилося ,але мотор замінили на контрактний. Перечитавши російський цх 5 клуб зрозумів що то є лотерея!
Пролистай наши чаты в телеграме, поспрашивай - там тысячи владельцев. Вместо поломок обсуждают масло, резину, расход и коврики. По дизелям ещё что-то попадалось у американцев, но бензин точно считается безпроблемным.
Розкажіть детальніше про "гру в лото з Скайактів", дуже цікаво.
Зачем тебе слушать очередной набор штампов?
До речі про скайактів і сам би послухав))) Піймав себе на думці, що саме про цей різновид одноразового ломучого г... ніякого негативу не зустрічав. Реально безпроблемна серія вийшла?
Та як завжди - основні баги/глюки/недоліки в перші роки пофіксили (хтось з наших писав детально, але я не запам"ятав бо атмо не цікавить) Зараз не розумію чого там боятись
Розкажіть детальніше про "гру в лото з Скайактів", дуже цікаво.
Зачем тебе слушать очередной набор штампов?
До речі про скайактів і сам би послухав))) Піймав себе на думці, що саме про цей різновид одноразового ломучого г... ніякого негативу не зустрічав. Реально безпроблемна серія вийшла?
якщо відкинути те що відсутня турбіна (мінус вузол який і так теоретично проблемний), то єдина проблема скайектівів тільки неякісне пальне - все скільки не бачу авто (2 шт у друзів і ще 4 по знайомих - проблем саме по двигунам 0)