Там без распродаж делать нефиг, уже лет 8только в межсезон скупаюсь. Зарубежные сайты не впечатляют, по цене тоже самое, что и тут, только без возможности примерять.
не обов'язково чекати на сейли, в небрендових магазинах є купа хорошого одягу по норм цінах. крім того, там завжди все адекватно з розмірами - і при моїй комплекції я купую XXL, а з деяких сайтів і XL, при тому в нас мені зазвичай пропонують 5 або 6 іксів, а то і просто кажуть - "Вашого розміру в нас нема." правда треба зізнатися, справу маю або з американскими сайтами, і з 1-2 європейськими. вдягаюся десь на 80% з таких сайтів. а є знайомі сім'ї де всі - і дорослі і діти, вдягнуті виключно з закордонних сайтів, і дуже з того задоволені.
п.с. для розуміння цін, місяць тому зашопив зимову куртку за 10 баксів, і 8 за доставку. В нас такого ж формату куртку під мене знайти важко, а коли розмір є - ціну оголошують в тисячах(((
juiT 26.09.2021 21:36 пишет: Там без распродаж делать нефиг, уже лет 8только в межсезон скупаюсь. Зарубежные сайты не впечатляют, по цене тоже самое, что и тут, только без возможности примерять.
Чего то мне кажется , что 5-7 тыс. за осеннюю куртку коламбия в Спортмастере и 7-8 тыс. за ботинки в Интертопе немного дофига . Возможно я отстал от жизни . ПС. Четыре года назад , ботинки выбрал кларкс в Дриме стоили в районе 6 тыс.грн , а товарищ притащил их же мне за 150 у.е. Но товарищ тот сейчас далеко , не хочу его дёргать . А ботинки , после четырёх зим , уже не картинки ))).
Пеший 26.09.2021 21:58 пишет: Желательно бы брендовые , выбрать и примерить здесь , а купить там .
такого теж вистачає, але тоді треба дійсно акції - вони там правда ледь не щотижня. з останнього - кросівки puma поміряв в спормастері, вони там 3+ оцінені, а такі ж самі на сайті пуми під знижку 29.99. Звісно, за доставку треба платити, але імхо різниця очевидна. плюс в брендових виробників з розмірами зазвичай все норм - тобто з року в рік розміри лишаються такі ж - треба просто свій знати
Sergio225 26.09.2021 22:04 пишет: в брендових виробників з розмірами зазвичай все норм - тобто з року в рік розміри лишаються такі ж - треба просто свій знати
Якби ж то так було. Кілька років тому придбав у фірмовому відділі NB кросівки 373 модель мій улюблений розмір US13. Звісно із знижкою великою. Після цілого через пару років там знову ніч знижок і жодна пара інших моделей цього ж виробника аналогічного розміру на мене не одягалася - замалі. А US14 у них не було. Цього літа надибав таки в їхньому дискаунтері 574 модель US14 І придбав. Ну ладно нью беленс - великий виробник купа заводів може бути різнобой. Но мої улюблені Moreschi начебто ж hand made in Italy. Одні моделі мого розміру US13/UK12 навіть трохи тиснуть, а інші навіть трошки хлопають. Так що взуття без примірки ніяк не купиш.
В ответ на: Так ты все же ЗДЕСЬ покупал.Хоть и в фирменном отделе.Это всего лишь наводит на мысли об источниках поставок в наши "фирменные отделы"
В случае обуви "размер"!="колодка" очень сильно. Даже в рамках тупо одного номера у тех же ньюбэлансов бывают нюансы в случае разных линеек (например, 574 у них есть условная "базовая" и "пафосно-сделаннаяупервоммире"). В рамках же одного производителя вообще швах - я когда-то давно купил у нас найки, presto, кажется (сейчас уже не вспомню, ибо при переезде всю подубитую обувь отправил на помойку), так вот, они были именно уровень "боженька" по комфорту. Ну я и пошел искать у того же найка в свое время замену - и ой. Либо узкие, либо лыжа по длине, а вот "той" колодки так и не нашел.
Ще згадав приклад. Позаминулого літа дружина була з малим у дідуся із бабусею і тут в Кроксі в Оушені шалений розпродаж. Телефоную дружині питаю брати чи ні - каже бери таку саму модель в'єтнамок, як у мене тільки іншого кольору. Питаю розмір, подивилася - каже 7-9. Беру. Приїздить із часом дружина - в'єтнамки такі самі але замалі. Беру старі та нові і йду до магазину - кажуть вибачте - така партія прийшла. Знижок вже нема але поміняли на наступний розмір 8-10 без розмов і доплат. У мене таке враження, що більшість навіть брендових виробників немає власного виробництва, а розробляє модель, замовляє виробництво у якихось азіатів, а потім займається дистрибуцією. От коли змінюється виконавець замовлення виникають проблеми (або якщо виконавців більше одного). Оті тільки Moreschi які "hand made in Italy" якось не вписуються у цю схему різнобою із розмірами.
У мене таке враження, що більшість навіть брендових виробників немає власного виробництва, а розробляє модель, замовляє виробництво у якихось азіатів, а потім займається дистрибуцією. От коли змінюється виконавець замовлення виникають проблеми (або якщо виконавців більше одного). Оті тільки Moreschi які "hand made in Italy" якось не вписуються у цю схему різнобою із розмірами.
И все же,и все же...Брендовые вещи,которые производятся в Китае для США,скажем,и те же вещи,что производятся в Китае для Украины,-разные вещи.
У мене таке враження, що більшість навіть брендових виробників немає власного виробництва, а розробляє модель, замовляє виробництво у якихось азіатів, а потім займається дистрибуцією. От коли змінюється виконавець замовлення виникають проблеми (або якщо виконавців більше одного). Оті тільки Moreschi які "hand made in Italy" якось не вписуються у цю схему різнобою із розмірами.
И все же,и все же...Брендовые вещи,которые производятся в Китае для США,скажем,и те же вещи,что производятся в Китае для Украины,-разные вещи.
При цьому далеко не завжди те, що виробляється для ринку США за якістю краще, аніж те, що для України. Наприклад мені для малого у перші роки його життя привозили дехто деякі види одягу від брендів середнього рівня типу Найк/Адідас... так це був реальний треш. Особливо із відповідністю фігурі. Просто на якихось товстунів пошито і матеріали гірші, аніж аналоги у наших магазинах тих же брендів. І, до речі, багато чого було пошито не у Китаї а в усяких Гондурасах/Перу/... Може у цьому і причина нижчої якості.
Пеший 26.09.2021 21:58 пишет: Желательно бы брендовые , выбрать и примерить здесь , а купить там .
Те, що ви поміряєте брендове тут, то в реалі звідти в секонді будуть значно новіші моделі У нас же все по-совковому, взяти там списане після нерозпродажу, скупити по ціні ваги за фуру товару, а тут продати протягом 10-20 річчя по космічній ціні з накруткою від стелі.
Як вихід, знайшли ще 2 роки тому у Вайкікі, так неякісне, але ціна/якість і викинути не жалко.
Нову тему плодити сенсу не бачу, і надіюся тут хтось підкаже. Іспанський Lefties - наскільки їх розміри співпадають з американськими/британськими? З останніх собі замовляю постійно, XXL чудово підходить, а от в лефтіз розмірна сітка якась недомірна, чи що. Щоб дарма не замовляти, хочу почути думку тих хто в курсі. А не підкаже ніхто, то якусь футболку візьму на пробу - ціни там гуманні)