Yukon 23.06.2023 06:32 пишет: Є рішення Верховного Суда, про те що службові авто, не задіяні в перевезенні пасажирів або вантажу, не повинні проходити ТО. Ссилаючись на це рішення, наша контора не проходить ТО. Поліції це не подобається, але суд по такій справі я виграв. Правда судовий збір не повернули
Здається вони там щось змінили, зокрема:
підпункт 15 викласти в такій редакції:
“15) транспортний засіб, що використовується з метою отримання прибутку — транспортний засіб (зокрема службовий легковий автомобіль), що експлуатується юридичними особами, фізичними особами — підприємцями під час провадження господарської діяльності, фізичними особами під час виконання цивільно-правових договорів з метою отримання прибутку;”;
але я не читав попередню. Раніше теж не проходили, було якесь роз'яснення, зараз компанія прислала листа про необхідність пройти.
пс. Всім дякую, пройшов на новоконстянтинівський, як і було описано вище.
WOLF_S 21.06.2023 21:34 пишет: Служебный Фиат,прохожу на Новаконстантиновской,за ОККОвской заправкой. Ни огнетушитель,ни аптечку никто не смотрит. Тормоза,стопы,фары. Всё.
WOLF_S 21.06.2023 21:34 пишет: Служебный Фиат,прохожу на Новаконстантиновской,за ОККОвской заправкой. Ни огнетушитель,ни аптечку никто не смотрит. Тормоза,стопы,фары. Всё.
Проходив у них, тільки за іншою адресою, взагалі- фари ( і чомусь протитуманки) та стопи - ВСЕ. 5хв в боксі, 5 чекав акт
Мені, на службовому авто, сказали скло переднє опустити для фоточки, бо тоноване в хлам, і двигун не глушив, бо акуум вбитий був . Зате дали сертифікат, сказали що все ок