Херасе, я зпочатку навіть не допер чого це ти вильнув, тільки як передивівся... На релаксі (після бані) автоматом обїхав, та злякатися не встиг, чи цуглинок таки відклав?
Amateur 04.10.2021 10:13 пишет: Херасе, я зпочатку навіть не допер чого це ти вильнув, тільки як передивівся... На релаксі (після бані) автоматом обїхав, та злякатися не встиг, чи цуглинок таки відклав?
Руки спрацювали швидше за голову. Але потім таки довго заснути не міг - адреналін в крові гуляв.
Amateur 04.10.2021 10:13 пишет: Херасе, я зпочатку навіть не допер чого це ти вильнув, тільки як передивівся... На релаксі (після бані) автоматом обїхав, та злякатися не встиг, чи цуглинок таки відклав?
Руки спрацювали швидше за голову. Але потім таки довго заснути не міг - адреналін в крові гуляв.
Та да, розумію, але після бані, вдома пісяшку накатити - то святе! Не допомогло? Рома, пора на рибалку їхати!
nickka 04.10.2021 17:16 пишет: А куда мы так несемся и почему это в левом ряду? (с) автоуа
так и "несется" потому что в левом иначе задние переедут и не заметят там меньше 100 в левом даже грузовики с автобусами не едут, а некоторые бусы вообще 120-130 топят
мне пол года назад такое тело на том же месте пыталось в машину сесть (тянучка ночная была)