GreenMile 08.10.2021 00:08 пишет: Ремонт коробки в сабжевой куге стоил 50к этой весной по инфе от нынешнего владельца. Подробностей где делали не знаю
Не так це і дорого 50 т грн за ремонт коробки.Залежно що робили. Я нещодавно на пежо робив роботизовану. Міняли тільки корзину і фередо + налаштування на компі вийшо в 25 штук все. Якби ще вижимний і маятник міняли то б і більше 50 вийшло.І це все не в офіціалів,бо у нас їх просто нема,злилися і сервіс і дилер у нас по пижиках.
А щодо фордів. Я колись фюжик брав з салону. Пройшов у офіціалів перше ТО і послав їх далеко. Неадекватні ціни у них були. Так ніби я не бюджетне авто до них загнав а мерса. І доречі автівка була безпроблемна,якби не зубодробильна підвіска то б довго на ній їздив,а так скинув з пробігом десь в тисяч 50.Взагалі складається враження що форд більшість своїх авто випускає з зубодробильною підвіскою,за кугу чув що першу що рестайл з 16 го чи 17 го що там теж ходова дубова.
Катался неделю на такой Куге , как подменка , пока ждал свою ...я бы её не взял чисто из-за эргономики салона - бутылку с водой тупо негде пристроить в досягаемости водителя . Это во всех фордах так ?
Пеший 10.10.2021 11:34 пишет: Катался неделю на такой Куге , как подменка , пока ждал свою ...я бы её не взял чисто из-за эргономики салона - бутылку с водой тупо негде пристроить в досягаемости водителя . Это во всех фордах так ?
Не думаю . У тому ж С-макс точно норм.У фюжику теж.
Ґоцул 10.10.2021 11:30 пишет: Взагалі складається враження що форд більшість своїх авто випускає з зубодробильною підвіскою,за кугу чув що першу що рестайл з 16 го чи 17 го що там теж ходова дубова.
может потому, что на основных рынках дороги немного отличаются от наших по качеству.... не говоря уже про то, что на форде она не зубодробильная, она упругая на фабии мне показалась более именно зубодробильная
Ґоцул 10.10.2021 11:30 пишет: Взагалі складається враження що форд більшість своїх авто випускає з зубодробильною підвіскою,за кугу чув що першу що рестайл з 16 го чи 17 го що там теж ходова дубова.
может потому, что на основных рынках дороги немного отличаются от наших по качеству.... не говоря уже про то, что на форде она не зубодробильная, она упругая на фабии мне показалась более именно зубодробильная
Фабію треба рівняти з б класом .Не знаю як з фієстою а з фюжиком вона саме зубодробильна.Ще і хід короткий на пробиття
Подвеска на 1-й куге ох…..нная Такая чтоб в вираж на 100+ нормально зайти и на подгазовке уверенно выйти На обоих рестайлах поставили мягкие пружины и слабые аморты. Получилось, что на прямой ямы меньше ощущаются, а в поворотах кидает