где они массивные то?? обычные городские, удобные машины...вот продам ТС эту крохотулю городскую поповозку, таки куплю массивный, Эскалейд.
Почти 5 метровая баржа. А потом эти видосы в интернете "девушка паркуется". Господи, за что вы так своих барышень не любите что заставляете их ездить на этом, еще и битках.
ты серьезно отвечаешь боту? п.с. с битком проблем меньше чем с маздой
Paulskit 06.10.2021 21:30 пишет: Ребята, в каком месте ваши вольво, кадиллаки и прочие бегемоты не сильно массивные?
где они массивные то?? обычные городские, удобные машины...вот продам ТС эту крохотулю городскую поповозку, таки куплю массивный, Эскалейд.
Почти 5 метровая баржа. А потом эти видосы в интернете "девушка паркуется". Господи, за что вы так своих барышень не любите что заставляете их ездить на этом, еще и битках.
че это мы не любим??? любим. бережем. лелеем. попробуй забери кадиллак ( ваще то он мой, но плавно ее кемри переходит ко мне ибо кадиллак лучше. он действительно лучше) и предложи какую то табуреточку типа гольфа или еще какое то такое... не, ну если от безысходности, нет денег и т.п., то тут не обсуждается это. Но добровольно сесть на табуретку моя не согласится. и я ее понимаю
А если ей холодильник надо будет перевезти?
Я не помню уже в какой теме, но об этом есть прекрасный пост от Ganni по поводу целесообразности. Если ты 99% времени ездишь в городе сам один и раз в 5 лет тебе нужно перевезти диван, то нет смысла покупать ради этого 1% суперб. Оптимизировать целесообразно как раз более общий сценарий использования.
Я не помню уже в какой теме, но об этом есть прекрасный пост от Ganni по поводу целесообразности. Если ты 99% времени ездишь в городе сам один и раз в 5 лет тебе нужно перевезти диван, то нет смысла покупать ради этого 1% суперб. Оптимизировать целесообразно как раз более общий сценарий использования.
причем тут целесообразность к машине? может еще найти целеообразность в сумке луи витон:)) машина это комфорт и удобство. целесообразно, с точки зрения денег, ездить на маршрутке и на такси. А комфортно ездить на машине норм. размера. Опять же, все люди разные и кому то удобно-целесообразно ездить на vw поло с двиглом 1,0 ), к примеру. наше семейство считает, что с точки зрения как комфорта так и безопасности, эти табуреточки не лучший выбор.
Я зараз ще накину щодо перевезення дивану: раніше юзав Хая на отакі от шопінги з аргументацією туди більше влазить якщо скласти сидіння. Але ось з купівлею ГТІ куди замовив фаркопф виявилось, що в причіп можна вантажити значно більше і простіше При цьому не гробиш салон авто (так як я ушатав салон Хая на ремонті хати то ну його нафіг), а сама оренда на добу смішні гроші кількасот гривень (від 200 за звичайний до тисячі за довгий і критий)
Я зараз ще накину щодо перевезення дивану: раніше юзав Хая на отакі от шопінги з аргументацією туди більше влазить якщо скласти сидіння. Але ось з купівлею ГТІ куди замовив фаркопф виявилось, що в причіп можна вантажити значно більше і простіше При цьому не гробиш салон авто (так як я ушатав салон Хая на ремонті хати то ну його нафіг), а сама оренда на добу смішні гроші кількасот гривень (від 200 за звичайний до тисячі за довгий і критий)
ну й я ще накину - і як тонна у причєпі перевозиться гольфом? я двічі возив +700 - ну таке... не хочу більше причіп, то якщо возити на будинок, для звичайної квартири 60-100м.кв. достатньо 2 рази замовити матеріали з доставкою а от на дачу возити - тут питання, мені 200км якщо влізає в авто краще салон скласти ніж причіп везти черепахою (тому і не розглядаю менший форм-фактор, в мене як раз повний компроміс для моїх завданнь між міським габаритом і газелью-маршруткою )
ну й я ще накину - і як тонна у причєпі перевозиться гольфом? я двічі возив +700 - ну таке... не хочу більше
Ого а шо це у вас за дивани такі масою в 700 кг? Я таких не купую)))
Disnake 07.10.2021 16:18 пишет: причіп, то якщо возити на будинок, для звичайної квартири 60-100м.кв. достатньо 2 рази замовити матеріали з доставкою
О, ми все ближче підбираємось до розумних альтернатив Супербу заради 1% часу на потреби перевезення меблів
Disnake 07.10.2021 16:18 пишет: а от на дачу возити - тут питання, мені 200км якщо влізає в авто краще салон скласти ніж причіп везти черепахою (тому і не розглядаю менший форм-фактор, в мене як раз повний компроміс для моїх завданнь між міським габаритом і газелью-маршруткою )
Тут така штука - я от не пригадаю ситуацій, коли в мене щось не влазило в Гольф зі складеними сидіннями, а от в більший Хай - влізало... Ну тобто математично (і геометрично) можна зараз нафантазувати якісь товари в Епіцентрі тощо, котрі тютєлька-в-тютєльку лише в великий крос влізуть, але в реальності в мене такого не було Тому й виходить, що 99% всі потреби покриваються звичайним хетчем, а для отого капосного 1% є адекватні варіанти розв"язання (типу доставка чи причіп) замість перетворити щоденні поїздки мегаполісом на пекло (так-так, зараз злетяться оці от "я на своєму Ескалейді норм в центрі паркуюсь"))))
ну й я ще накину - і як тонна у причєпі перевозиться гольфом? я двічі возив +700 - ну таке... не хочу більше
Ого а шо це у вас за дивани такі масою в 700 кг? Я таких не купую)))
та то батьків металобрухт вивозив з гаража та з підвала а в мене 2 рази на рік стабільно - машина забита під зав’язку , коли мати була жива то тільки з причіпом (+ весь салон ), можливо в наступному році взагалі нічого не повезу - в батька вже здоров’я нема на огороді сидіти (та і не вміє він сам нічого вирощувати взагалі - це літо наочно показало) а так... - те що реально треба було я і в мікрі перевозив, а ти кажеш гольф - це взагалі автобус у порівнянні з мікрою
а для їзди - взагалі ідеал авто для міста - фіат 500 (а ще краще аббарт ), всяким "масікам" мене не зрозуміти