В Марса Алам аеропорті роздрукований з Дії міжнародний Covid-сертифікат прокатує ? Місяць назад були в Шармі, брали про всяк випадок ПЦРтест Азур каже беріть тільки сертифікат і не заморочуйтесь.
я собі думав, що роздруківка (без реальних печаток) = електронна версія з Дії
Не. Электронная - это та, которую на экране смартфона показываешь. А распечатка - она бумажная
Та воно то так але ж на тій роздруківці, ні живих печаток, ні підписів. По суті "ксерокопія". А ксерокопії, Єгиптяни раніше не приймали - тільки оригінали.
п.с. якщо катить, то є добре. Аби це не був жест доброї волі конкретного працівника аеропорту - один клерк приймає, а другий ні.
San40S 05.11.2021 10:03 пишет: п.с. якщо катить, то є добре. Аби це не був жест доброї волі конкретного працівника аеропорту - один клерк приймає, а другий ні.
Я месяца два почитываю темы "сертификат/египет". За последний месяц я не встречал ни одного отзыва о том, что с сертификатом, распечатанном из дии, не пустили и отправили делать тест.
Yukon 04.11.2021 15:20 пишет: Пишу з горящого танка, роздруковаі з дії з куар кодом приймають. Прмнаймі в Шармі то точно. . Але москалів до біса, тому Єгипет уже не торт.
Марса Алам, Таба и будет торт В Port Ghalib как то были, русскоговорящие были на пляже только прибалты переехавшие давно из Минска и то между собой они на английском шпилили.
Yukon 04.11.2021 15:20 пишет: Пишу з горящого танка, роздруковаі з дії з куар кодом приймають. Прмнаймі в Шармі то точно. . Але москалів до біса, тому Єгипет уже не торт.
Марса Алам, Таба и будет торт В Port Ghalib как то были, русскоговорящие были на пляже только прибалты переехавшие давно из Минска и то между собой они на английском шпилили.