может я что то пропустил или страшно туплю, но всегда платил все біло ок, сейчас при оплате коммуналки выдало надпись "По даному розрахунковому рахунку є договір з одержувачем! Прийом платежу по реквізитам заборонений!" шо это значит и как заплатить
Vladya 10.11.2021 10:27 пишет: может я что то пропустил или страшно туплю, но всегда платил все біло ок, сейчас при оплате коммуналки выдало надпись "По даному розрахунковому рахунку є договір з одержувачем! Прийом платежу по реквізитам заборонений!" шо это значит и как заплатить
Пошукай по назві отримувача. Підписали з ним договір і тепер зможеш бачити заборгованості, дані по лічильникам вносити і т.п.
Vladya 10.11.2021 10:27 пишет: может я что то пропустил или страшно туплю, но всегда платил все біло ок, сейчас при оплате коммуналки выдало надпись "По даному розрахунковому рахунку є договір з одержувачем! Прийом платежу по реквізитам заборонений!" шо это значит и как заплатить
Пошукай по назві отримувача. Підписали з ним договір і тепер зможеш бачити заборгованності, дані по лічильникам вносити і т.п.
так дякую.
знайшов їх у списку, заплатив. чого завжди все ускладнюють доречи зідрали комісію 3,25 грн.
Я теж плачу через Приват, хоча можна через інший банк зовсім без комісій. Але особисто мені зручніше і готовий заплатити 5-10 грн за 4 платіжки. Податки через інший, бо Приват 1% дере зараз.
ClinkOff 10.11.2021 11:32 пишет: Я теж плачу через Приват, хоча можна через інший банк зовсім без комісій. Але особисто мені зручніше і готовий заплатити 5-10 грн за 4 платіжки. Податки через інший, бо Приват 1% дере зараз.
я плачу через моно, але з часом накопляются гроші на приваті і треба кудись витрачати, можно перевести і на моно, але там теж комісія, зняти з банкомата теж комісія, то вихід зразу витрачати на щось
ClinkOff 10.11.2021 11:32 пишет: Я теж плачу через Приват, хоча можна через інший банк зовсім без комісій. Але особисто мені зручніше і готовий заплатити 5-10 грн за 4 платіжки. Податки через інший, бо Приват 1% дере зараз.
я плачу через моно, але з часом накопляются гроші на приваті і треба кудись витрачати, можно перевести і на моно, але там теж комісія, зняти з банкомата теж комісія, то вихід зразу витрачати на щось
Альфа не бере комісій, але у них є незручності: не можна, наприклад, одночасно додати декілька лічильників. Писав у підтримку, обіцяли виправити.
я много лет оплачиваю коммуналку через портмоне начинал еще когда они были беслаптные, но было 3-4 вида всего к оплате сейчас они берут 25 грн в месяц, зато все платежки в одном месте и оплачиваются с одного сайта\приложения
Кидай на депозит на місяць, а зарахування на карту з безвідсотковим зняттям оформляй
Переводи без комиссии на ПУМБ, а там без комиссии на моно или еще куда, или снимай без комиссии
Переводи без комиссии на ПУМБ, а там без комиссии на моно или еще куда, или снимай без комиссии
А с чего такая щедрость для ПУМБа? Где про такое можно почитать?
Якщо переводити з рахунка на рахунок Моно (іменно на рахунок) то без комісій буде все. Перевірено
Так, а причём тут ПУМБ, когда сам приват берёт 1% за перевод с карты? Тут же именно фишка в том, что бы вывести с привата так, что бы сам приват не брал комиссию за перевод. Тот же моно успешно принимает без комиссии с любых карт. Вопрос только к отправителю - будет ли с него удерживаться комиссия.
У меня тоже есть карта универсальная от привата, с 1% комиссией за перевод. Как эта карта от ПУМБа поможет этого избежать? В самих тарифах пишут "0% поповнення картки Можлива комісія іншого банку"
Так, а причём тут ПУМБ, когда сам приват берёт 1% за перевод с карты? Тут же именно фишка в том, что бы вывести с привата так, что бы сам приват не брал комиссию за перевод. Тот же моно успешно принимает без комиссии с любых карт. Вопрос только к отправителю - будет ли с него удерживаться комиссия.
У меня тоже есть карта универсальная от привата, с 1% комиссией за перевод. Как эта карта от ПУМБа поможет этого избежать? В самих тарифах пишут "0% поповнення картки Можлива комісія іншого банку"
В приват24 есть возможность перевода на такую карточку ПУМБа без комиссии