Цуг 17.11.2021 23:05 пишет: Хмммм... цю в такому вигляді і повністю - ніколи. Треба спробувати. Ще би придумати, як дружині обгрунтувати )) Ям нема?
Ям не знайшов Вона суперова. Їдете на обід, на жовківський дерун, дуже смачний. І взагалі ресторація "На підсінню" в Жовкві дуже класна, рекомендую. А далі звідти мимо Крехова, до Івано-Франково - майже гори, повз Страдч - купа озер і красиві соснові ліси, а далі можна пуляти-зажигати, я вже тут писав, до 180 там розганявся легко. Але акуратно, бо траса таки з крутими поворотами. Ну а з Миколаєва до Львова київчопівською швиденько долетіти.
Madagascar 18.11.2021 13:48 пишет: ото хлопцям зі Львову добре там а нам шоб так катнуть треба перти огого...
А з іншого боку ми ці моменти цінуємо сильніше
Це як я в гості до друзів на море їжджу - кайф і ейфорія, а вони можуть за сезон і не залізти в воду))) При чому це як українських друзів, так і європейських стосуєцця
Ям не знайшов Вона суперова. Їдете на обід, на жовківський дерун, дуже смачний. І взагалі ресторація "На підсінню" в Жовкві дуже класна, рекомендую. А далі звідти мимо Крехова, до Івано-Франково - майже гори, повз Страдч - купа озер і красиві соснові ліси, а далі можна пуляти-зажигати, я вже тут писав, до 180 там розганявся легко. Але акуратно, бо траса таки з крутими поворотами. Ну а з Миколаєва до Львова київчопівською швиденько долетіти.
а на цьому відрізку, після Жовкви, що є цікавого крім дороги та озер?
а на цьому відрізку, після Жовкви, що є цікавого крім дороги та озер?
Цікавого в якому смислі? А то ж різним людям різне цікаве. Після Жовкви є Крехівський монастир, ще десь там поруч є старий скельний монастир, але я нік не міг зрозуміти, як туди потрапити. В Страдчі є теж печерний монастир. Колись давніше лазив в ту печеру глибше, зараз вроді не дуже дозволяють заглиблюватись, але точно не знаю, давно не був. Якщо доїхати вже до Миколаєва, то там є Стільсько, давнє поселення білих хорватів. Якщо про це мова.
так! десь так і цікаво! в мене буде день там на проїхатись це на початок березня, розумію, що все ще буде не так гарно як літом, але все ж таки поїду тому буду дивитись ще й по околицям ) дякую!
Madagascar 10.02.2022 12:24 пишет: так! десь так і цікаво! в мене буде день там на проїхатись це на початок березня, розумію, що все ще буде не так гарно як літом, але все ж таки поїду тому буду дивитись ще й по околицям ) дякую!
Дорога туди не сильно щоб добра, але може буде місце цікавим. Правда, якщо то буде березень і ще лежатиме сніг, то не знаю
І акуратно там, бо не знаю, як зараз із дорожнім полотном. У Львові просто гаплик, таких ям давно не пригадую. Вже почали ремонтувати, але все рівно...