Вчера выкинул старую летку. Пора выбирать новую). Застрял между michelin primacy 4 и yokohama advan neova ad08. До весны нужно будет определиться)). Подскажите что-то в этом бюджете. Склоняюсь к michelin primacy 4.
А чому б і ні? В нього вибір стоїть між полусліком там звичайною дорожньою шиною, значить є потреба.
V бы мне с головой, наверное. правда в наличии только H, почему-то. больше 140 обычно не езжу. полуслик понравился, красивый протектор), можно получить лучше держак. но таки пишут что могут быть вопросы по отведению воды. поэтому и склоняюсь в сторону michelin primacy.
Адреналін вже не той, що був раніше, який треба було прогрівати) За досвідом експлуатаціі 003адреналіна - досить приємна комфортна і тиха(!) шина. Ну і не обов'язково завжди ганяти її на межах можливості- це щодо W індексу. Теоретично в неї буде більший знос, так. Але менше з тим. В заявленому бюджеті вибір є максимальним у цьому розмірі - проходить і контіпреміум6 і ПС4. Єдине, не радив би йокогаму - трошки екзотика. Буде проблема докупитись, якщо не дай б-г що. Може ТС вкаже якісь побажання до резини, можна щось буде порадити точніше.
та я даже не знаю что сказать по хотелкам. держак, потише, помягче, отвод воды. короче, всего и в меру много). про экстрим не думаю. в пробеге довольно много банально трассы. но это не значит что нужно ставить белшину подешевле и заходить в повороты потише.